Локомотив Пловдив приема шампиона Лудогорец в последен двубой от 17-ия

...
Локомотив Пловдив приема шампиона Лудогорец в последен двубой от 17-ия
Коментари Харесай

Лудогорец ще опита да скъси дистанцията до ЦСКА с тежко гостуване в Пловдив

Локомотив Пловдив приема първенеца Лудогорец в финален дуел от 17-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ започва в 17:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

„ Орлите “ ще търсят победа в Пловдив, с цел да понижат изоставането си от водача в класирането ЦСКА. Към момента „ алените “ имат шест точки повече, само че са изиграли три дуела повече от своя противник. От своя страна Локомотив се намира в серия от три следващи срещи без победа след равенства с Левски и Пирин и загуба от ЦСКА.

Любопитната статистика демонстрира, че в мачовете на „ смърфовете “ през този сезон падат минимум голове – общо 29 или приблизително по 1.81. За съпоставяне в срещите на Лудогорец пък са маркирани най-вече попадения – 48.

Петър Витанов остава под въпрос за днешната среща, откакто не се възвърне в точния момент за семейството на ЦСКА в отсрочената среща през предходната седмица. Бирсент Карагарен пък получи пети жълт картон против „ алените “ и е осъден.

Разградчани пък отпаднаха от шампионата Лига Европа след загуба от Рома с 1:3 на „ Стадио Олимпико “ предходната седмица и през пролетта ще играят в третия по мощ европейски клубен шампионат – Лига на конференциите. В понеделник беше изтеглен и жребият за плейфоите в конкуренцията, като първенците ще се изправят против белгийския гранд Андерлехт.

В efbet Лига Лудогорец има 16 разнообразни голмайстори, стойност, която не е достигната от един съперник на отбора в шампионата. „ Орлите “ означиха досега и 20 гола като посетител – най-вече в целия шампионат.

Звездата на отбора Кирил Десподов пък продължава да не е в оптимално здравословно положение, въпреки че записа към двайсетина минути против Рома. Очаква се въпреки всичко той да вземе присъединяване в срещата. Извън сметките на старши треньора Анте Шимунджа обаче остава Иван Йорданов.

/ /

17:30 часа |

efbet Лига, 17-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ( 4-2-3-1) : Динко Хоркаш – Матеус Силва, Мартин Паскалев, Раян Бидунга, Йосип Томашевич – Пиер Зебли, Георги Каракашев – Бабакар Дион, Димитър Илиев, Евандро Коща – Преслав Боруков

Старши треньор: Александър Томаш

ЛУДОГОРЕЦ ( 4-2-3-1) : Серджио Падт – Дени Групер, Антон Недялков, Оливие Вердон, Аслак Фон Витри – Каули Оливейра, Якуб Пьотровски – Бърнард Текпетей, Нонато, Кирил Десподов – Матиас Тисера

Старши треньор: Анте Шимунджа

Главен арбитър: Георги Давидов, град Велико Търново

Стадион: „ Локомотив “, град Пловдив

Начало: 17:30 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР