Локомотив (Пловдив) приема Левски в среща от 30-ия кръг на

...
Локомотив (Пловдив) приема Левски в среща от 30-ия кръг на
Коментари Харесай

Локомотив и Левски определят състава на Топ 6

Локомотив (Пловдив) приема Левски в среща от 30-ия кръг на efbet Лига, като дуелът е очаквам с огромен интерес от почитателите на двата отбора. Мачът на стадион „ Локомотив “ в парк „ Лаута “ стартира в 17:45ч. 

В дните преди срещата, която имаше огромна възможност да се организира в Пазарджик, бе укрепен секторът за посетители, в който местата си ще заемат почитателите на Левски. Въпросната клетка породи много отрицателни отзиви от страна на последователите на „ сините “, които ще бъдат поместени в единия завършек на Сектор „ А “ на стадион „ Локомотив “. Както е известно, сега стадионът е с понижен потенциал поради градежа на две напълно нови трибуни. Привържениците на Локомотив пък ще намерят своето място в естрада „ Бесика “.

И двата отбора преследват класиране в европейските клубни шампионати. И в случай че за Левски по всичко наподобява, че това ще се случи посредством завоюването на четвъртото място, то за Локомотив триумфът в днешния мач е наложителен, с цел да може отборът да играе в първата шестица. Ако пък това не се случи за сметка на Славия, то Локомотив ще си подсигурява още две дербита на Пловдив против Ботев и битка за седмото място, даващо право на бараж. 

Левски ще би трябвало да се оправя без Хосе Кордоба, който към момента лекува контузия, както и осъдените Филип Кръстев и Андриан Краев. Наставникът Елин Топузаков призна, че стражът Николай Михайлов е с температура и отпада от неговите сметки за визитата на „ Лаута “. Очаква се опитният Ивелин Попов да бъде претрупан с функционалностите на опорен халф. 

В мача със Славия в предходния кръг Динко Хоркаш и Тодор Павлов от състава на Локомотив получиха травми, което попречи на тяхното присъединяване в подготвителния развой на отбора. 

Въпреки че дуелът не е графата „ рисков “, към 500 служители на реда ще охраняват „ Лаута “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР