Локомотив (Пловдив) приема Левски в понеделник (8 май), а все

...
Локомотив (Пловдив) приема Левски в понеделник (8 май), а все
Коментари Харесай

Все още не е ясно къде ще се проведе срещата между Локо и Левски

Локомотив (Пловдив) приема Левски в понеделник (8 май), а към момента не е ясно къде ще се организира дуелът. Много е евентуално той да е на „ Лаута “, макар че поради реконструкцията на стадиона сега гостуващата аудитория се настанява на централната естрада и то в извънредно дребна зона.
 Късна драма сред Славия и Локо (Пловдив) остави интригата за топ 6 за последния кръг Късна драма сред Славия и Локо (Пловдив) остави интригата за топ 6 за последния кръг
Затова и се чака мнение на полицията дали оборудването ще може да одобри срещата. От футболния съюз не са категоризирали мача като „ рисков “. Органите на реда обаче може да имат забележки от позиция на сигурността. Секторът, обособен за почитателите на противниците на “черно-белите ”, е доста дребен – за към 200 души.

Ако от полицията дадат позволение, то мачът ще е на стадион „ Локомотив “. В противоположен случай пловдивчани ще би трябвало да одобряват Левски в различен град, който е евентуално да бъде Пазарджик. До през вчерашния ден, 2 май, обаче нямаше поръчка от Локомотив да играе с Левски на „ Георги Бенковски “. Очаква се през днешния ден да има развиване по случая.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР