Локомотив Пловдив приема Черно море в мач от 34-ия кръг

...
Локомотив Пловдив приема Черно море в мач от 34-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив и Черно море ще бранят честта си на Лаута

Локомотив Пловдив приема Черно море в мач от 34-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на „ Лаута “ започва в 19:45 часа и ще бъде предаван директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще проследим най-интересното от срещата.

Двата отбора към този момент нямат шансове за четвъртото място, което Левски си подсигури. При триумф Черно море ще официализира петата си позиция. „ Смърфовете “ са с четири точки зад тях. „ Моряците “ по сходство на пловдивчани нямат победа в последните си три мача. Възпитаниците на Илиан Илиев изгубиха от ЦСКА с 2:0, по-късно направиха хикс 1:1 с ЦСКА 1948, а в последния си мач позволиха проваляне от Левски с 1:2.

Локомотив Пловдив пък е в серия от три следващи загуби. Те пристигнаха против Лудогорец с 0:1, Левски с 0:3 и ЦСКА с 0:1.

Отборът на Черно море понесе тежък удар преди гостуването на Локомотив в Пловдив. Наставникът на варненци Илиан Илиев няма да може да употребява двама от най-хубавите си играчи напролет – универсалните Александър Василев и Алекс Фернандес, които са с контузии. Очаква се Велислав Василев и Едгар Пашеко да стартират по двата фланга, а Атанас Илиев да излезе на върха на офанзивата.

В постоянния сезон двата тима си размениха по една домакинска победа, като също така варненци отстраниха своя противник в осминафиналите за Sesame Купа на България.

Главен арбитър на дуела ще бъде Георги Димитров.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР