Локомотив Пловдив приема Ботев Враца в мач от третия кръг

...
Локомотив Пловдив приема Ботев Враца в мач от третия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Локомотив Пловдив vs Ботев Враца - съставите

Локомотив Пловдив приема Ботев Враца в мач от третия кръг на efbet Лига.

Двубоят е довечера от 21.15 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от него. Рефер на срещата на стадион " Локомотив " ще е Ивайло Ненков.

В седмицата преди мача домакините бяха разтърсени от земетресения в управлението, откакто стана ясно за изпълнителният шеф на клуба Павел Колев е пред овакантяване. Силният човек в Локомотив - Адам Сотков, изрази неразбиране от решението му, като се чака всичко да стане ясно след дуела с врачани. Тимът от " Лаута " бе изоставен от халфа Пиер Зебли, който бе продаден в Азербайджан.

Очаква се в околните дни да има още изходящи прехвърляния, което несъмнено не се харесва на почитателите и те скочиха против управлението. Интерес от чужбина има към Матеус и Бабакар Дион. Ботев Враца ще излезе с въодушевление след успеха с 2:0 над Славия в предишния кръг. За първи път в групата бе включено новото попълнение Едуардо Кунде, само че е малко евентуално да стартира в титулярния състав. За един от голмайсторите против " белите " - Момчил Цветанов, дуелът довечера е доста специфичен.

Той се завръща да играе против обичания си тим Локомотив Пд, с който завоюва два пъти Купата на България и един път Суперкупата. " Локомотив е много специфичен клуб за мен. Там се усещах най-обичан и реализирах най-вече триумфи, това е моят дом. Ще ни е много мъчно - Джовани е в страхотна форма, тимът играе атакуващо=, съобщи Цветанов.

21,15 /

Локо Пд:  23 Динко Хоркаш - 44 Ангел Лясков 91 Хорхе Сегура 4 Мартин Паскалев 13 Матеус Да Силва 6 Христо Иванов 21 Евандро Де Коста 10 Джовани Бариани 7 Бабакар Дион 14 Димитър Илиев - КАПИТАН 9 Георги Минчев

Треньор: Александър Томаш

Ботев Враца:  76 Красимир Костов - 3 Мартин Кавдански - КАПИТАН 4 Луиз Соарес 7 Момчил Цветанов 9 Даниел Генов 10 Спас Георгиев 17 Чавдар Ивайлов 18 Диого Барбоса 19 Браян Переа 23 Браян Мендоса 77 Стефан Велев

Треньор: Даниел Моралес
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР