Локомотив (Пловдив) посреща Лудогорец днес в 17:30 часа на своя

...
Локомотив (Пловдив) посреща Лудогорец днес в 17:30 часа на своя
Коментари Харесай

Лудогорец без Херо няма право на нова грешка на “Лаута”

Локомотив (Пловдив) посреща Лудогорец през днешния ден в 17:30 часа на своя стадион в парк “Лаута”. И двата отбора позволиха загуби в предходния кръг и в този момент ще опитат да се върнат на победния път. За гостите обаче нова неверна стъпка може да бъде много неприятна, тъй като по този начин има действителен късмет “орлите” да сдадат първото място, в случай че в късния мач през днешния ден ЦСКА-София успее да победи Ботев (Пловдив).

Разградчани няма да могат да разчитат на наставленията на своя треньор Димитър Димитров в този мач. Херо продължава да изтърпява наказването си и ще гледа дуела от трибуните.

Статистиката обаче демонстрира, че “Орлите” имат учредения да се смятат за любимец преди началото на срещата. Те към момента нямат загуба като посетител от началото на акцията, а също така са тимът с най-вече маркирани голове в мачовете си надалеч от вкъщи - 19. Общата статистика в мачовете сред двата тима е мощно в интерес на Лудогорец. “Зелените” имат 11 победи и единствено 4 равенства и 4 загуби на сметката си.

От друга страна обаче Локо е един от неуместните противници за Лудогорец. Пловдивчани съумяха да удържат нулево реми в гостуването си на “Лудогорец Арена” през първия полусезон. Ако и през днешния ден не позволен попадение в своята врата, “Смърфовете” за повторно ще съумеят да завършат сезона без позволен гол в мачовете си с разградчани - нещо, което никой различен тим не е успявал да реализира. Локо към този момент един път е правил сходно нещо през сезон 2011/12 година, когато първият мач в Каварна приключва 0:0, а във втория полусезон на “Лаута” пловдинчани печелят с 1:0.

Въпреки, че би трябвало да мислят и за идния си мач с Истанбул ББ в Лига Европа, лудогорци надали ще си разрешат подценяване на днешната среща. В тима няма особени кадрови проблеми и треньорският щаб ще заложи на най-хубавото, с което разполага. чака се на вратата да стартира Ренан, а пред него ще работят карето Сисиньо, Пластун, Моци и Натанаел. Анисе и Дяков ще са двамата отбранителни полузащитници, а Марселиньо ще има ролята на плеймейкър. Вандерсон и Лукоки ще започват на крилата, а офанзивата ще води Мисиджан.

В същото време Локомотив не може да разчита на контузения Пиргов и санкции Крумов. В тяхно неявяване наставникът Бруно Акрапович евентуално ще пусне в игра Диау под рамката и Пашов, Везалов, Николов и Муса в отбрана. Фрикеш и Банович ще са двойката в средата на терена, а Бакалов и Райнов ще работят на крилата. Атаката ще води Мартинович, а зад тила му ще работи Серджо.

Първа професионална лига, 16 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЛОКО: Диау, Пашов, Везалов, Николов, Муса, Фрикеш, Банович, Серджо, Бакалов, Райнов, Мартинович

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Дяков, Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки, Мисиджан

Стадион: “Локомотив”, Пловдив
Съдия: Стефан Апостолов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР