Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:1 в един от интригуващите

...
Локомотив (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:1 в един от интригуващите
Коментари Харесай

Локо удари ЦСКА-София, викове оставка на ст. Васил Левски

" Локомотив " (Пловдив) победи ЦСКА-София с 2:1 в един от завладяващите мачове на 27-ия кръг в Първа лига, а няколко пъти по време на дуела и след неговия край ехтяха крясъци " оставка " по адрес на Нестор Ел Маестро.

Треньорът на " алените " разгласи в изявлението си пред " Диема Спорт ", че му е " под равнището " да разяснява възгласите и че ще продължи да дава всичко от себе си за клуба, " стига да му бъде разрешено ". В неделя ЦСКА-София играе против " Левски ", а представянето на тима напоследък - освен през днешния ден, очевидно тревожи почитателите.

" Локомотив " стигна до трите точки в добавеното време, само че превъзхождаше и на няколко пъти пропусна да реши разногласието много по-рано.

Гостите започнаха доста нападателно и амбициозно. Откриха още в 5-ата минута посредством привлечения неотдавна младеж на " Левски " Мартин Петков. Попадението обаче бе анулирано - много противоречиво, поради това, че Мичи Нтело пречел на видимостта на вратаря Густаво Бусато, бъдейки в засада.

След това Петков удари греда от сходна обстановка, а направи и още един пропуск. Домакините имаха единствено една добра опция при взаимоотношение сред Фернандо Каранга и Матиас Фаетон. Като цяло полувремето бе за Локо, а ЦСКА-София изглеждаше неузнаваемо.

Това се промени след почивката. " Червените " се посъбудиха и започнаха да заплашват вратаря Кристиян Томов. Точно тогава обаче Мартин Стойчев от ЦСКА-София сбърка, гостите овладяха, разиграха бързо и Нтело означи.

Малко по-късно Дион изскочи самичък против Бусато, а стражът се оправи. Последва пропуск от чиста позиция и на влезлия като промяна Димитър Илиев. ЦСКА-София бе в нокдаун, само че тук Локо изтърва да го нокаутира.

Така домакините изравниха посредством Данило Асприля и обстановката бързо се обърна - Каранга изтърва от чиста позиция.

В края имаше обстановки и пред двете порти - първо пред тази на ЦСКА-София, който пък отвърна с удар на Матиас Фаетон, избавен от вратаря. За да пристигна развръзката при поредна отлична контра на Локо и победно попадение на Кристиян Пешов, който е младеж на ЦСКА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР