Локомотив Пловдив победи Славия с 2:0 в мач от 16-ия

...
Локомотив Пловдив победи Славия с 2:0 в мач от 16-ия
Коментари Харесай

Локо Пд не се затрудни със Славия и приближи Лудогорец

Локомотив Пловдив победи Славия с 2:0 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Минчев се разписа за 1:0 в 18-ата минута, а в края на дуела Гомис оформи крайния резултат. След триумфа Локо е на второто място с актив от 33 точки и две закъснение от първенеца и водач в класирането Лудогорец, само че и с два мача повече. Славия е на 13-ото място с 12 точки

В 10-ата минута на срещата Илич опитва мерника си, само че не откри задачата.

Локомотив Пловдив откри резултата, откакто в 18-ата минута на дуела Минчев се разписа, той получи пас от Умарбаев и прониза вратата на Вуцов. Атака на Славия в 30-ата минута разреши на Кръстев да опита изстрел към вратата на Луков, само че топката не откри задачата.

Локомотив нацели и страничния дирек на вратата на Славия след удар на Алмейда в 31-ата минута на мача. В 44-ата минута Радослав Кирилов насочи отличен удар към вратата на Луков, само че вратарят на домакините се оправи чудесно със обстановката. Малко по-късно Рангелов падна в наказателното поле на домакините, само че съдията остави играта да продължи.

" Смърфовете " имаха чудесна опция за втори гол, откакто в 51-ата минута Умарбаев застана зад топката при осъществяване на директен свободен удар на към 20 метра от вратата на Вуцов, само че топката нацели стената построена от играчите на гостите. В идващите няколко минути Минчев беше забъркан в две рискове пред вратата на Славия. Първо в 54-ата минута Вуцов избави рисков негов удар, а добавката на Цветанов не откри задачата, а по-късно 3 минути по-късно от чиста позиция беше спрян още веднъж от вратаря на Славия, който мазета в корнер.

Радослав Кирилов изкочи на голова позиция в 69-ата минута на дуела, само че Луков избави с опитност. Пет минути по-късно удар на Кръстев беше избавен от вратаря на домакините.

Четири минути преди края на постоянното време Тасевски стреля от свободен удар на границата на наказателното поле, само че ударът му попадна тъкмо в ръцете на Луков. Локо отвърна с удар на Минчев, който не откри задачата.

В добавеното време на дуела Гомис отстрани защитник на гостите, откакто потегли в офанзива малко след центъра и се разписа във вратата на Вуцов, с цел да оформи крайния резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР