Локомотив Пловдив победи с 2:1 Витоша Бистрица в мач от

...
Локомотив Пловдив победи с 2:1 Витоша Бистрица в мач от
Коментари Харесай

"Локо" Пловдив излезе пети след успех над "Витоша"

" Локомотив " Пловдив победи с 2:1 " Витоша " Бистрица в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Така " смърфовете " събраха 20 точки и се качиха на пето място в класирането. Отборът на " Витоша " е десети с 13 точки.

Домакините започнаха по-активно и в 4-ата минута Ален Ожболт стреля, само че Христиан Василев хвана топката. Две минути по-късно гостите дадоха отговор с бърза офанзива, при която Четин Садула влезе рисково в наказателното поле на противника, само че не съумя да откри своя съотборник на чиста позиция. В 19-ата минута Михаил Милчев събори Валим Посинкович в наказателно поле и съдията Драгомир Драганов отсъди дузпа в интерес на домакините.

Зад топката застана Димитър Илиев, който бе прецизен за 1:0. Седем минути по-късно Григор Долапчиев стреля неопределено от чиста позиция. В 31-ата минута още веднъж той бе неакуратен след извеждащо подаване на Григор Долапчиев.

Четири минути преди почивката Ален Ожболт с акуратен удар означи хубав гол за 2:0 в интерес на " Локо ". Това бе първото попадение на словенеца с " черно-белия " екип в формален мач.

Домакините започнаха по-активно второто полувреме и в 52-та минута Илиев стреля рисково, само че коженото кълбо излезе в навън. Постепенно футболистите на " Витоша " изнесоха играта напред. В 57-ата минута Ивайло Лазаров центрира, на Мартин Луков мазета топката.

Усилията на гостите дадоха резултат в 73-ата минута. Тогава Румен Гьонов подаде на Григор Долапчиев, който с отмерен удар понижи резултата на 2:1.

" Черно-белите " дадоха отговор с рискова офанзива в 77-ата минута, при която преди малко влезлият на промяна Бирсент Карагарен излезе самичък против Християн Василев, само че топката му избяга и ударът му бе неакуратен. Усилията на футболистите на " Витоша " за изравнителен гол не се увенчаха с триумф. В 90-ата минута Стивън Езе се размина с топката на комфортна позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР