Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Славия в мач

...
Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Славия в мач
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив си тръгна с три точки след гостуване на Славия

Локомотив Пловдив победи с 2:1 като посетител Славия в мач от 25-ия кръг в Първа лига. Благодарение на триумфа " смърфовете " събраха на сметката си 47 точки и изместиха, най-малко краткотрайно, Левски от четвъртата позиция в класирането. Славия е на 10 място с 29 пункта.

В 18-ата минута шут на Евандро от фаул затрудни извънредно доста Светослав Вуцов, който изпусна топката и тя излезе в ъглов удар. В 32-ата минута Ертан Томбак центрира, получи се безредие в наказателното поле на гостите, кълбото падна в Иван Минчев, само че ударът му срещна напречната греда зад Кристиан Томов.

Три минути преди приключване на постоянното време на първата част Ангел Лясков опитва дълъг извеждащ пас, Вуцов обаче излезе неразчетено отвън наказателното поле, размина се с топката и тя попадна в Евандро, който на празна врата даде задатък за Локомотив.

Веднага след края на първото полувреме имаше съществено напрежение сред старши треньорът Златомир Загорчич и почитатели на Славия. В 51-ата минута " белите " проведоха офанзива, която бе приключена с удар с глава на Тони Тасев, който не затрудни вратаря на гостите. В 70-ата минута Ертан Томбак центрира към Тони Тасев и той с глава изравни резултата.

Радостта на домакините беше къса, откакто единствено две минути по-късно отбраната на Славия не работи добре в наказателното поле и топката доближи до Димитър Илиев, който от наказателното поле осъществя втория гол за пловдивчани.

Славия опита да доближи най-малко до равенството, само че не съумя да сътвори голови положения пред вратата на гостите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР