Локомотив (Пловдив) победи Хебър (Пазарджик) с 3:2 в контролна среща

...
Локомотив (Пловдив) победи Хебър (Пазарджик) с 3:2 в контролна среща
Коментари Харесай

Локо удари Хебър на Любо Пенев в контрола

Локомотив (Пловдив) победи Хебър (Пазарджик) с 3:2 в контролна среща на " Лаута ". Проверката се игра при закрити порти по избор на новия треньор на гостите Любослав Пенев. Още във втората минута Конте засече центриране на Димитър Илиев, само че топката мина на сантиметри от задачата. В идната ата гостите имаха късмет до отбележат, само че топката бе избита в корнер. В 11-ата млинута Каракашев стреля, само че вратарят на Хебър се оправи. Минута по-късно Дион бе спънат в наказателното поле и реферът отсъди дузпа, която Димитър Илиев трансформира в гол. 

Гостите изравниха в 22-ата минута, откакто Алехандро Серано стреля от отдалеченост и изненада стража на Локомотив. Малко по-късно Хоркаш се оправи ужасно, откакто футболист на Хебър бе изведен очи в очи против него. В 36-ата минута Димитър Илиев нацели гредата над вратата на „ зелените “. Малко след почивката Хоркаш още веднъж се намеси добре, откакто мазета удар на Венсан Марсел. Локомотив поведе в 57-ата минута, когато Конте подаде към Денислав Александров и той се разписа за 2:1. Минута по-късно и Сорга можеше да се разпише, само че стражът на Хебър се откри добре. 

Хебър изравни в 81-ата минута, когато Николаев центрира в наказателното поле и Анте Живкович означи за 2:2. Само след две минути игра обаче Локомотив си върна водачеството в резултата, като прецизен бе Ивайло Димитров. В 84-ата минута Пиер Зебли получи втори жълт картон и напусна терена. До края на срещата футболистите на Любослав Пенев имаха късмет да изравнят, само че Динко Хоркаш се оправи. Неофициален дебют за " смърфовете " направи младият нападател Аксел Велев, който се появи 10 минути преди края.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР