Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Враца) с 2:0. Диниш Алмейда откри

...
Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Враца) с 2:0. Диниш Алмейда откри
Коментари Харесай

Локомотив се върна на победния път с успех над Ботев

Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Враца) с 2:0. Диниш Алмейда откри през първата част, а Георги Илиев оформи крайното 2:0 в последната минута на постоянното време.

Срещата стартира много умерено, като и двата отбора не успяваха да основат голови обстановки в първите минути на дуела.

В 14-ата минута Милош Петрович изведе Анте Аралица на добра позиция, само че при удара на последния Красимир Костов се намеси уместно. Две минути по-късно Малембана се опита да откри Димитър Илиев в наказателното поле с дълъг пас, само че Костов излезе и улови.

В 27-ата минута Ален Ожболт потегли в офанзива от личната си половина, само че страничният арбитър подвигна флага за засада.

В 33-ата минута Локо поведе. Диниш Алмейда прати топката във вратата, откакто тя се удари в гредата. Той се опита да центрира, топката се удари първо в горната греда, а по-късно и страничния дирек и влетя в мрежата на Костов.

Четири минути преди края Георги Вълчев центрира в наказателното поле, само че Стивън Езе почисти без проблем.

Малко след подновяването на играта врачани получиха правото да изпълнят свободен удар, след центрирането към наказателното поле обаче Алмейда почисти.
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца) 2:0, Георги Илиев бележи онлайн
Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца) 2:0, Георги Илиев бележи

Врачани ще търсят реванш за двете следващи тежки провали

В 57-ата минута Димитър Илиев се откъсна от Георги Вълчев и стреля с глава, само че ударът му мина над вратата на Костов. Малко по-късно Малембана застана зад топката за осъществяването на директен свободен удар, само че изстрелът му мина над вратата.

В 88-ата минута Костов избави изстрел на Бирсент Карагерен.

В последната минута на постоянното време Димитър Илиев бе изведен с прекрасен пас, навлезе в наказателното поле и върна топката към Георги Илиев, който я прати в мрежата на Костов.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР