Локомотив Пловдив победи Арда с 2:0, с което нанесе първа

...
Локомотив Пловдив победи Арда с 2:0, с което нанесе първа
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив удари Арда

Локомотив Пловдив победи Арда с 2:0, с което нанесе първа загуба на отбора на Николай Киров на неговия стадион през сезона. Кристиан Илич даде задатък на " смърфовете " при започване на второто полувреме, а единствено седем минути по-късно Димитър Илиев се възползва от груба неточност в защитата на гостите и оформи крайното 2:0.

Със извоюваните три точки Локо усили преднината си пред днешния си противник. Тимът, воден от Александър Тунчев излезе на втората позиция с 43 точки, преди гостуването на ЦСКА на Берое. Арда остава четвърти с 38 точки.

В 8-ата минута Арда получи правото да извърши директен свободен удар настрана от вратата след нарушаване на Гомис против Делев, за което бранителят бе глобен с жълт картон. Зад топката застана точно Делев, който центрира към Алекс Петков, само че Малембана се намеси решаващо.

В 14-ата минута Карагарен пусна изострен пас в наказателното поле, само че там нямаше негов съотборник, който да засече топката във вратата на Караджов. Шест минути по-късно избита от Малембана топка стигна до Делев, който стреля от въздуха, само че топката се спря в тялото на Салинас.

В 27-ата минута Малембана стреля сносно от директен свободен удар и накара Караджов да избива топката с една ръка. В 34-ата минута Димитър Илиев насочи диагонален удар към вратата на Караджов, само че стражът на Арда мазета в корнер. След ъгловия удар не последва нова заплаха в наказателното поле на домакините.

Две минути след началото на втората част Димитър Илиев асистира на Кристиан Илич, който незабавно стреля, топката рикошира в Александър Георгиев и влетя във вратата на Караджов.

В 53-ата минута Локомотив удвои преднината си. Никола Таравел не реши подаването си към Иван Караджов, от което се възползва Димитър Илиев, който прати топката в опразнената врата.

В 57-ата минута Георги Минчев получи от Димитър Илиев, само че диагоналният му изстрел попадна право в ръцете на Караджов. В 70-ата минута Арда потегли на контраофанзива, Спас Делев пусна към Иван Коконов, само че Кристиан Гомис спря играча на Арда.

В 74-ата минута след центриране в наказателното поле Илко Пиргов увисна, само че Иван Коконов не съумя да насочи топката във вратата му. В идната минута Спас Делев стреля с глава над вратата. В 79-ата минута Георги Минчев прати топката над вратата на Караджов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР