Локомотив Пловдив осъществи още един голям трансферен удар. Смърфовете“ продадоха

...
Локомотив Пловдив осъществи още един голям трансферен удар. Смърфовете“ продадоха
Коментари Харесай

Локомотив Пд продаде една от звездите си в Казахстан

Локомотив Пловдив реализира още един огромен трансферен удар. „ Смърфовете “ продадоха един от най-хубавите си играчи Матеус да Силва, написа ТribunaPlovdiv.bg. Бразилецът изигра последния си мач с фланелката на „ черно-белите “ при успеха над Арда с 1:0, като по-късно той се сбогува с всички свои съотборници.

Кариоката взе микрофона след триумфа над кърджалии и подхвана познатия за всички локомотивци рефрен, като с това си взе сбогом и с публиката на „ черно-белите “, която го обикна ужасно доста.

Матеус ще продължи кариерата си в азербайджанския гранд Карабах. Сумата по прехвърлянето не се разкрива, като най-вероятно тя ще е малко по-голяма от тази, която получиха за другата си огромна звезда – Пиер Зебли, който също бе трансфериран в Азербайджан.

След вчерашния пети следващ триумф старши треньорът на „ смърфовете “ Александър Томаш съобщи, че има неща, които не му харесват свързани с управлението на тима, като най-вероятно е визирал точно прехвърлянето на един от най-силните си играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР