Локомотив Пловдив може да приеме ЦСКА с нова трибуна, пише

...
Локомотив Пловдив може да приеме ЦСКА с нова трибуна, пише
Коментари Харесай

Локомотив отваря „Бесика“ за мача с ЦСКА

Локомотив Пловдив може да одобри ЦСКА с нова естрада, написа " Тема спорт ". Очаква се „ Бесика “, където ще се обитават крайните почитатели на черно-белите, да бъде открита за семейството против армейците, което по стратегия е на 1 ноември. То бе отсрочено от седмия кръг поради уговорките на алените в Лигата на конференциите тогава. Срещата е планувана за 17:15 часа. Клубът и строителите вършат всичко допустимо секторът да получи всички документите до 1 ноември и да може за семейството против ЦСКА тимът да разчита на още над 2000 последователи, какъвто ще е потенциалът.
Прочетете още
Както е известно, още в края на август почитателите започнаха акция за набиране на средства за специфична хореография за първия дуел.

Ако нещо с документите се проточи, идната алтернатива за отварянето на „ Бесика “ е 8 ноември (вторник), когато Локо е хазаин на Лудогорец в среща от 17-ия кръг.

Предстои окончателното слагане на всички седалки. Наскоро е била вкарана вода, а в най-скоро време секторът ще бъде захранен и с ток. Фасадата извън към този момент е съвсем подготвена, както и вътрешните пространства. Последната дума ще има ДНСК, която ще издаде нужните актове за трибуната.

Така, в случай че всичко върви по проект, за 1 ноември, Деня на будителите, почитателите на Локо може да се разсънят от своя сън, който да стане действителност и техният обичан бранш да е подготвен.

Както е известно, строителите работят старателно и по южната естрада, която ще е за гостуващите почитатели. Третият стадий включва и бранш „ Спортклуб “.

Засега всичко се движи по начертаните проекти и напредъкът е изтъкнат от всяко едно директно предаване на домашен мач на Локомотив Пловдив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР