Локомотив (Пловдив) има златния шанс да се завърне към победите

...
Локомотив (Пловдив) има златния шанс да се завърне към победите
Коментари Харесай

Локомотив излиза за разгром срещу Витоша

Локомотив (Пловдив) има златния късмет да се завърне към успехите в шампионата, откакто през днешния ден се изправя против последния в класирането Витоша (Бистрица). " Смърфовете " позволиха загуба в предния кръг против Берое с 0:2 и в този момент ще желаят да се реваншират пред почитателите си.

При победа през днешния ден Локо ще излезе еднолично на второто място в класирането. През седмицата тимът на Бруно Акрапович съумя да се класира за полуфиналите за Купата на България откакто победи без проблеми втородивизионния ЦСКА 1948 с 2:0.
 Трима от Локомотив (Пловдив) навън за мача с Витоша
Трима от Локомотив (Пловдив) навън за мача с Витоша

Милош Петрович и Петър Витанов възобновиха тренировки, само че няма да играят

Гостите от Бистрица са в неприятна серия от 5 загуби, а в последния кръг позволиха цели 6 попадения от Етър.

Наставникът на " черно-белите " няма да може да разчита на огромна част от главните си футболисти. Мартин Луков, Милош Петрович и Петър Витанов са контузени, а Парвиз Умарбаев и Миховил Клапан са заболели. Давид Малембана пък е осъден. Все отново в предни позиции се чака да стартират Анте Аралица и капитанът Димитър Илиев.

Витоша няма нито една " суха мрежа " в досегашните си 23 мача. Под управлението на новия старши треньор Асен Букарев тимът записа три следващи загуби - 0:1 от Царско село, 1:2 от Берое и 2:6 от Етър. Именно младият експерт като, че ли към този момент е хвърлил бялата забрадка и оставането на отбора в елита наподобява илюзорно. Единственият, който ще отсъства за бистричани е централния бранител Евгени Зюмбулев.
 Бесният Асен Букарев: Футболистите не може да не престават по този начин
Бесният Асен Букарев: Футболистите не може да не престават по този начин

Наставникът на бистричани бе много разочарован
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР