Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София решават в пряк двубой съдбата на

...
Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София решават в пряк двубой съдбата на
Коментари Харесай

Локо срещу ЦСКА-София в мача на истината на Лаута довечера

Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София вземат решение в директен дуел ориста на второто място в Първа лига в директен дуел през днешния ден на " Лаута ". Двата тима имат по 56 точки, само че " смърфовете " са с леко преимущество поради по-добрите си индикатори в директните дуели през постоянния сезон.

Преди седмица Локомотив се наложи с 2:1 в мача с Лудогорец в Разград, след който " орлите " отпразнуваха следващата си купа. Тимът на Александър Тунчев има единствено една загуба в последните си 14 мача, само че не можа да се оправи с Берое вкъщи (0:0) и загуби скъпи точки.

ЦСКА-София е единственият тим в първата шестица без изгубена точка от началото на плейофите. " Червените " надделяха с 1:0 Арда (Кърджали), а по-късно съкрушиха Лудогорец с 4:1 и се изравниха по точки с Локо (Пд). Съставът на Любослав Пенев играе все по-силно и се надява да приключи сезона с трофей, само че преди финала за Купата на България би трябвало да хвърли всички сили за триумф на " Лаута ".

" Армейците " не могат да си разрешат да се пазят за сряда. Единствено Тиаго Родригес и Жорди Кайседо може да останат на пейката. Атаката още веднъж ще води Бисмарк Чарлс, а Федерико Варела ще извършва ролята на плеймейкър. Георги Йомов и Енрике Рафаел ще би трябвало да атакуват по крилата, а двойка вътрешни халфове ще са Тибо Вион и Амос Юга.

По-рано през сезона Локомотив (Пд) победи ЦСКА-София като хазаин с 2:1. Автогол на Юрген Матей и попадение на Момчил Цветанов осигуриха добра преднина на " смърфовете ", а Тиаго Родригес понижи след почивката. Мачът в София приключи с нулево тъждество. " Червените " завоюваха последното си посещение на " Лаута " с 2:1. Това се случи няколко дни след изгубения край за Купата на България против същия противник в края на предишния сезон.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЛОКО ПД (3-4-1-2): Пиргов; Гомис, Масоеро, Алмейда; Карагарен, Витанов, Умарбаев, Цветанов; Д. Илиев; Илич, Г. Минчев
Старши треньор: А. Тунчев

ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Турицов, М. Кох, Матей, Мазику; Т. Вион, А. Юга; Йомов, Варела, Е. Рафаел; Б. Чарлс
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Г. Димитров
СТАДИОН: " Локомотив "
НАЧАЛО: 20:00 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР