Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 не се победиха

Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 приключиха наедно 1:1 в дуел от последния 30-и кръг на постоянния сезон в Първа лига. И двете попадения в срещата паднаха през втората част, като единствено в границите на 6 минути двата отбора си размениха по един гол. Тодор Павлов откри за „ черно-белите “ в 53-ата минута, само че Бирсент Карагарен изравни в 69-ата.

По този метод „ черно-белите “ приключват първата фаза от шампионата на четвърто място в класирането с 55 точки, с една повече от петия Левски. ЦСКА 1948 пък не съумя да влезе в първата шестица и ще се бори с тимовете на Ботев Пловдив, Арда Кърджали и Славия за седмото място, което дава право на присъединяване в бараж за класиране за шампионата Лига на конференциите.

Още във втората минута гостите пропуснаха добра опция да открият резултата. Педриньо откри Бирсент Карагарен отдясно в наказателното поле и някогашният състезател на Локомотив шутира по диагонала, само че топката мина около гредата.

В 14-ата минута играчите на Александър Томаш стигнаха до първи прецизен удар. Отправи го Бабакар Дион от дъгата на наказателното поле, само че право в ръцете на Петър Маринов.

В 24-ата минута ЦСКА 1948 получи още един отличен късмет за гол. Гостите проведоха бърза контраофанзива отдясно, която приключи с компактен изстрел на Талис Енрике по диагонала, срещнал лявата греда на вратата на Локомотив.

Втората част започва с прекрасен самостоятелен пробив на Оливер Камдем отдясно, който обаче приключи с неакуратен удар на французина. Малко по-късно и Мартин Райнов стреля над напречната греда от дъгата на наказателното поле.

В 50-ата минута за повторно в мача Бирсент Карагарен бе изведен самичък против Кристиан Томов, само че още веднъж не съумя да го преодолее и стражът на Локомотив парира с крайник.

Три минути по-късно „ черно-белите “ откриха резултата. Централният бранител Тодор Павлов се разписа, откакто бе оставен да овладее на гърди центриране на Димитър Илиев в наказателното поле и с мощен шут в горния ляв ъгъл не остави шансове на Петър Маринов за 1:0.

Само три минути по-късно играчите на Александър Томаш можеха да удвоят преднината си. Оливер Камдем получи отдясно и центрира прострелно към Мичи Нтело на близката греда и той опита да приключи технично, само че топката се отби в гредата.

В 59-ата минута ЦСКА 1948 изравни. Карагарен за трети път се откъсна зад отбраната на „ смърфовете “, като се възползва от неверно подаване на Ефе Али и този път не сбърка, останал очи в очи с Кристиан Томов за 1:1.

В 86-ата минута Локомотив можеше да стигне до триумфа след безредие в наказателното поле при центриране от директен свободен удар, само че изстрел на Димитър Илиев бе избит от Росен Божинов на голлинията и по този начин равенството се резервира до края.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР