Локомотив (Пловдив) и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet

...
Локомотив (Пловдив) и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet
Коментари Харесай

Локомотив и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet Лига

Локомотив (Пловдив) и Царско село откриват 21-ия кръг в efbet Лига. " Смърфовете " ще са хазаин на мача, който стартира в 15:00 часа, и ще търсят първи триумф през пролетния полусезон. Момчетата на Александър Тунчев нямат триумф в шампионата от края на ноември, когато надделяха Пирин с 3:2 в Благоевград.
 Александър Тунчев прави промени в състава
Александър Тунчев прави промени в състава

Райън Бидунга стартира като титуляр

Преди седмица Локомотив гостува на Левски пред цялостните трибуни на " Георги Аспарухов " и загуби с 1:2, само че игра 70 минути с човек по-малко. Пловдивчани заемат осмо място в класирането с 25 точки и са с негативна голова разлика - 23:24. При триумф против Царско село, " черно-белите " ще се изравнят с Берое.

Тунчев ще заложи на състав, непосредствен до този, който пусна против Левски. Извън сметките остават осъдените Мартин Паскалев и Александър Василев. В предни позиции ще си партнират Димитър Илиев и Преслав Боруков, а зад тях ще работи Лукас Салинас.



Царско село е в серия от 4 загуби в шампионата. Отборът е напълно изменен по отношение на есента, а някои от новите чужденци оставиха положителни усещания с изявите си против Берое. " Царете " поведоха с гол със задна ножица на Седрик Коломбо, само че през втората част заралии направиха поврат.

Старши треньорът Андреа Сасарини няма кадрови проблеми. Опитният Венцислав Христов ще застана на върха на офанзивата, подкрепян по фланговете от Реди Каса и Седрик Коломбо.

Локомотив (Пловдив) обича мачовете с Царско село. В efbet Лига двата тима са се срещали общо 5 пъти и " смърфовете " постоянно са излизали като спечелили. Нещо повече - единствено в първия дуел посред им Царско село съумя да се разпише.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР