Локомотив (Пловдив) и Левски се изправят днес от 21,00 часа

...
Локомотив (Пловдив) и Левски се изправят днес от 21,00 часа
Коментари Харесай

Локомотив Пд срещу Левски и традицията в търсене на първа по...

Локомотив (Пловдив) и Левски се изправят през днешния ден от 21,00 часа на “Лаута” в дуел от седмия кръг на Efbet Лига. Срещата е формален още един дебют отпред на " сините " на треньора Станимир Стоилов.

За последно Мъри води Левски на 4 май 2008 година, когато “сините” отстъпиха пред Локомотив (София) с 0:1 вкъщи, а след загубата той и тогавашният състезателен шеф Наско Сираков бяха уволнени.

В последния си мач преди паузата за националните тимове Левски записа триумф над Берое, до момента в който Локомотив, който също е в рецесия, направи хикс с Ботев (Враца).

Пловдивчани са притиснати до стената и сигурно ще подходят много нападателно в срещата пред лична аудитория.

Треньорът Александър Тунчев се колебае дали да пусне като титуляр новото попълнение Йосип Томашевич, който се завърна в Локо след престой в Гърция.

От сметките на Стоилов отпадна новото попълнение Хосе Кордоба, който не беше картотекиран в точния момент за дуела. В същото време Локомотив също няма какво да губи против столичани.

Очаква се той да стартира с Николай Михайлов на вратата.

Защитата пред него ще е Драган Михайлович вдясно, а отляво Иван Горанов. В центъра ще се разположат Христос Шелис и Гьоко Зайков. В средата ще работят Радослав Цонев и Андриан Краев. Георги Миланов ще застане на десния фланг, а по левия ще връхлита Здравко Димитров. Борислав Цонев ще провежда играта, а на върха на офанзивата ще работи Билал Бари.

Много любопитна е статистиката на Станимир Стоилов като треньор в елита против пловдивския Локомотив. В изиграните до момента 15 мача водените от него тимове имат 11 победи, 3 равенства и една загуба, когато е отпред на Левски напролет на 2008 година. Със сигурност ни чака един трогателен и непредвидим конфликт, като страстите за почитателите на двата тима са обезпечени.

Вероятни сформира:

Локомотив Пд: Пиргов, Петрович, Крачун, Гомис, Карагарен, Умарбаев, Витанов, Сно, Салинас, Димитър Илиев, Минчев.

Левски: Михайлов, Горанов, Зайков, Шелис, Михайлович, Р. Цонев, Краев, Димитров, Б. Цонев, Миланов, Бари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР