Локомотив Пловдив е сред отборите с най-клиничен завършек на атаката,

...
Локомотив Пловдив е сред отборите с най-клиничен завършек на атаката,
Коментари Харесай

Локо Пд е най-ефективният тим в efbet Лига

Локомотив Пловдив е измежду тимовете с най-клиничен свършек на офанзивата, сочи новото проучване на швейцарската футболна обсерватория. Проучването визира 31 от най-силните шампионати в Европа.

„ Смърфовете “ вкарват гол приблизително с 5,7 шута към врататат на противника и по този индикатор са на 15-о място на континента, което разделят с Газиантеп, ПСВ (Айндховен) и Фехервар, написа „ Мач Телеграф”.

Лидер в това отношение е втородивизионният Хамбургер, който е надалеч пред останалите с 4,7 удара за попадение. Тройката се добавя от водача в Гърция Олимпиакос с 5,2 и в Бундеслигата – Байерн, с 5,3.

Берое (6,5) и Лудогорец (6,7) са другите два най-ефективни отбора в България. На дъното по тези индикатори са двата отбора, които са и на последните места в класирането. Славия се нуждае от цели 14,6, с цел да се разпише, а на Етър са им нужни 12,6.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР