Локомотив (Пловдив) е на път да продаде втори свой играч

...
Локомотив (Пловдив) е на път да продаде втори свой играч
Коментари Харесай

Локомотив иска да продаде и Евандро в Китай

Локомотив (Пловдив) е на път да продаде втори собствен състезател в Китай, написа " Тема Спорт ". В четвъртък " черно-белите " оповестиха публично прехвърлянето на Джовани във втородивизионния Гуанси Пингуо Халиао. Сделката е станала факт със съдействието на сътрудника и някогашен футболист на ЦСКА и Черно море Иво Димов.

Именно той ще се опита да пласира в най-многолюдната страна още един от бразилците си - Евандро. Халфът също, както и Джовани, направи мощна есен. Той записа 19 мача в Първа лига, в които вкара 4 гола.

През предишния сезон за малко бе чартърен в Спартак (Варна), само че от този се завърна на " Лаута ". Както е известно, новият-стар притежател на Локомотив Христо Крушарски е изкарал целия конвертируем отбор на тезгяха. С продажбите той ще се опита да закърпи бюджета.

Водят се договаряния за Алфа Конте, който е мечтан в Азербайджан, и за Динко Хоркаш, който може да поеме към Полша.

Старши-треньорът Александър Томаш обаче няма да се надява на почтени заместници на продадените. Според осведомени зимната селекция на черно-белите ще включва основно родни играчи от Първа и Втора лига. Фактът, че е обсъждано името на халфа Петър Вуцов, наследник на Вили Вуцов, от Янтра Габрово е индикативен за желанията на " смърфовете " за подсилването на отбора, който направи добра есен, зимувайки четвърти.

В понеделник Локомотив (Пловдив) стартира подготовка от 15:00 часа. 45 минути преди нея наставникът Александър Томаш ще даде конференция.
 Христо Крушарски: Локомотив (Пловдив) има проблем с банките
Христо Крушарски: Локомотив (Пловдив) има проблем с банките

" Това няма да повлияе на тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР