Локомотив (Пловдив) е на път да осъществи силен изходящ трансфер,

...
Локомотив (Пловдив) е на път да осъществи силен изходящ трансфер,
Коментари Харесай

Ас на Локомотив пред трансфер в клуб от елита на Франция

Локомотив (Пловдив) е на път да реализира мощен произлязъл трансфер, твърди " Тема Спорт ". Вратарят на " черно-белите " Динко Хоркаш отпътува през вчерашния ден за Франция за автограф с клуба в Лига 1. Става въпрос за Лориен. Тимът е шести и ще гони през пролетта място в Лига Европа или Лигата на конференциите.

В идващите дни Хоркаш би трябвало да мине прегледи и да контракти персоналните си условия. Стражът ще пропусне старта на подготовката на Локо, който е плануван за петък. В събота, в случай че всичко е наред, вратарят ще се върне в родния Загреб, с цел да си вземе багажа и да укрепи Лориен, и съвсем несъмнено няма да пристигна повече в Пловдив.

23-годишният Хоркаш към този момент е уведомил спортно-техническия щаб на " смърфовете ". Засега на " Лаута " не възнамеряват да търсят негов заместител, а ще заложат на опитния Илко Пиргов, който пазеше преди привличането на хърватина.

Хоркаш е някогашен футболист на Динамо (Загреб). Той бе взет от екипа на Александър Томаш през юли предходната година и направи извънредно мощна есен. Той беше гледан от основния скаут на Лориен в дуела с Левски на " Герена " (1:1), когато отчая " сините " с изявите си.

Тази зима се заприказва за интерес към стража и от турския гранд Бешикташ, само че в последна сметка съвсем несъмнено Хоркаш ще подпише в елита на Франция. Очаква се Локомотив да прибере към 1 млн. евро от прехвърлянето.
 Локомотив (Пловдив) започва подготовка в петък
Локомотив (Пловдив) започва подготовка в петък

Томаш дава конференция

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР