Локомотив Пловдив е на път да намери нов централен защитник,

...
Локомотив Пловдив е на път да намери нов централен защитник,
Коментари Харесай

Локо Пд пробва нов Езе от Норвегия

Локомотив Пловдив е на път да откри нов централен бранител, който да размени напусналия Стивън Езе. Последният новопостъпил в лагера на „ черно-белите “ в Турция също е нигериец, само че е роден и израснал в Норвегия. Името му е Акинсола Акинйеми и през календарната 2019 година е записал 22 мача и 2 гола за приключилия на 10-то място в локалната Първа дивизия (второ равнище в професионалния футбол) Санднес Улф.

От видеата с уменията на футболиста, той впечатлява с атлетизъм, експедитивност, добра игра с глава и прилична техника. Висок е 1,89 см и е роден на 3 юли 1993 година. В момента Норвегия е пауза сред сезоните и той е свободен сътрудник. Играл е още за Валеренга и Фредрикстад.

В същото време четирима от чужденците, които карат проби, към този момент са утвърдени и са пред сключване на контракти. Сигурни са хърватинът Миховил Клапан, който чака документи, че е свободен от досегашния си тим Сеница (Словакия), швейцарецът Валентино Пулиезе, бразилецът Лукас Салинас и Мирза Хасанбегович.

Босненецът, роден в Швеция, също би трябвало да получи документ от АИК, че нямат финансови искания. Той е от старта на подготовката в Локо и вкара първия гол за отбора през 2020 година за 1:1 със Спартак Пловдив. / „ Меридиан Мач “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР