Локомотив Пловдив дерайлира в локвите на стадиона в Бистрица, където

...
Локомотив Пловдив дерайлира в локвите на стадиона в Бистрица, където
Коментари Харесай

Локо дерайлира в локвите в Бистрица 0:4

Локомотив Пловдив дерайлира в локвите на стадиона в Бистрица, където получи 4 безответни попадения от ЦСКА 1948. Кризата при смърфовете се задълбочава, а светлина в тунела не се вижда.

Резултатът бе открит от Александър Колев в 47-ата минута, а 10 по-късно Мартин Тошев удвои с прелестен гол. Третото попадение бе дело на Галин Иванов в 62-ата. Точката постави в 70-ата още веднъж националът Галин Иванов.

Смърфовете останаха с човек по-малко на подгизналия терен в Бистрица единствено осем минути след първия съдийски сигнал.

Първоначално реферът Ивелин Занев сподели единствено жълт картон на Преслав Боруков за нарушаване против Лазар Марин надълбоко в половината на алените.

След обзор на обстановката с ВАР, което лиши повече от четири минути, Занев промени решението си и подвигна пряк червен картон за нападателя на гостите.

След изгонването на нападателя домакините трайно нахлуха в половината на гостите, а смърфовете насочиха единствено два удара в противниковата врата за целия мач.

Марио Топузов имаше отличен късмет да открие резултата в 14-ата минута.

След центриране в наказателното поле, Топузов стреля без закъснение, само че прати топката над вратата.

При контра Бирсент Карагарен бе изведен чудесно зад защитата на домакините, само че Иван Караджов излезе доста прозорливо и съумя да улови.

При съприкосновението сред двамата футболисти, Карагарен падна неприятно и имаше потребност от лекарска помощ, само че въпреки всичко съумя да продължи мача.

Резултатът в мача бе открит единствено две минути след подновяването на играта през втората част.

След следващия корнер в интерес на домакините и последвалото разиграване, Русев центрира в наказателното пое, където Александър Колев не съумя да играе добре с глава.

Последва удар на Лазар Марин, който обаче бе отразен от Илко Пиргов.

Топката още веднъж попадна в Марин, който този път потърси композиция с Колев, а за нападателя не остана нищо друго, с изключение на да насочи топката в мрежата за 1:0.

Точно 10 минути след гола на Колев, алените вкараха своя втори гол в мача, който бе дело на резервата Мартин Тошев. Завърналият се в клуба футболист вкара доста класно попадение след чудесно подаване на Ивайло Чочев. Тошев вкара с глава, прехвърляйки Илко Пиргов.

Всичко в срещата бе решено в 62-ата минута, когато Галин Иванов се разписа, с цел да направи резултата 3:0 в интерес на своя отбор. Капитанът на домакините вкара с отдалечен шут в долния ляв ъгъл на вратата на смърфовете.

Футболистите на Александър Тунчев тотално смъкнаха гарда и в 70-ата минута инкасираха четвърти гол в своята врата. Той бе дело още веднъж на капитана на домакините Галин Иванов, който този път не остави шансове на Илко Пиргов с удар в горния десен ъгъл на вратата. Халфът още веднъж стреля от отдалеченост, с цел да преодолее противниковия вратар.

След провалянето Локомотив е на 8-а позиция с 31 точки, а ЦСКА 1948 – на 11-а с 26.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР