Локомотив (Пд) стигна с 9 футболисти до 2:2 като гост

...
Локомотив (Пд) стигна с 9 футболисти до 2:2 като гост
Коментари Харесай

С 9 души Локо стигна до 2:2 в голяма драма на Тича и запази първото място

" Локомотив " (Пд) стигна с 9 футболисти до 2:2 като посетител на    " Черно море "   в трагичен мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Тича " във Варна.

" Железничарите " направиха поврат единствено за две минути в края на първото полувреме, откакто изоставаха с един гол. През втората част останаха  с 9 души след изгонването на Хорхе Сегура в 74-ата минута и на Евандро в 81-ата минута.

От това се възползваха домакините, които сътвориха непълен поврат в самия завършек на дуела.  С това поражение  възпитаниците на старши треньора Александър Томаш резервираха първото място във краткотрайното класиране

" Черно-белите " сътвориха първото рисково състояние в срещата. В 13-ата минута удар на Георги Минчев беше блокиран, топката попадна в Христо Иванов, който обаче не улучи вратата. В 24-ата минута Мазир Сула от домакините насочи неакуратен удар. В 39-ата минута въпреки всичко играчите на " Черно море " поведоха с попадение на Даниел Димов.

Последва гръмотевичен отговор на " смърфовете " в края на полувремето. В първата минута на даденото от съдията Георги Давидов продължение на постоянното време Евандро центрира, нито един футболист не игра с топката, която влезе във вратата на домакините за 1:1. Две минути по-късно Джовани изведе Евандро на чиста позиция, който се разписа за 1:2.

Локомотивци започнаха по-силно второто полувреме. В 51-ата минута Джовани нахлу в наказателното поле на домакините и подаде на Георги Минчев, само че Иван Дюлгеров и Васил Панайотов почистиха топката. В игра за " смърфовете " в 59-ата минута влезе Димитър Илиев, което даде спомагателен подтик на тима. Пет минути по-късно той изведе на комфортна позиция Оливер Кандем, който обаче не улучи врата.  В 66-ата минута Алфа Конте стреля от комфортна позиция, само че прави в ръцете на Иван Дюлгеров. Домакините се пробваха да осъществят напън, само че " черно-белите " играеха невъзмутимо в отбрана и парираха набезите им. В 74-ата минута пловдивчани останаха с човек по-малко, откакто Хорхе Сегура получи червен картон за жестоко нарушаване против Мазир Сула. Седем минути по-късно гостите останаха с 9 души, откакто Евандро беше изпъден от терена.

В 83-ата минута вратарят на гостите Динко Хоркаш мазета топката след удар на Арлинд Дакай. Три минути по-късно Александър Василев центрира към Арлин Дакай, който обаче уцели гредата. В 5-ата минута на продължението на постоянното време Живко Атанасов от " Черно море " изравни за 2:2.

Шест минути след постоянните 90 Алекс Фернандес с гол донесе луда наслада за " Черно море ", само че ВАР анулира попадението поради засада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР