Локомотив (Пд) 0 : 1 Берое 41′ Уникален пропуск на

...
Локомотив (Пд) 0 : 1 Берое 41′ Уникален пропуск на
Коментари Харесай

Локомотив - Берое, Димитър Илиев изравни


Локомотив (Пд)

0: 1

Берое
 41′
Уникален пропуск на Венсан Марсел! Димитър Илиев изведе Александър Василев самичък против Генадий Ганев и пусна паралелно на голлинията, а Марсел се размина с топката.
35′
Удар на Венсан Марсел минава около вратата на Берое.
30′
Александър Василев също получава публично предизвестие.
29′
Жълт картон за Мирослав Енчев .
26′
ГООООЛ! 1:0 за Берое!

Гостите поведоха посредством Стив Фуртадо. Абубакар Тунгара го изведе с едно допиране очи в очи с вратаря Илко Пиргов. Фуртадо беше праволинеен.
21′
Все още няма съществени рискове пред някоя от двете порти.
10′
Бирсент Карагарен надбяга бранител на Берое и навлезе във вътрешността към наказателното поле. Опита се да откри Димитър Илиев, който се строполи на земята поради шпагат на Мирослав Енчев. Феновете на домакините желаеха дузпа, само че след намесата на ВАР такава не бе отсъдена.
1′

1′
Начало на мача.
Състав 1 Илко Пиргов 33 Генадий Ганев 50 Йосип Томашевич 3 Мирослав Енчев 61 Райън Бидунга 4 Христо Митев 4 Кристиан Гомис 7 Даниел Генов 20 Милош Петрович 8 Абубакар Тунгара 34 Петър Витанов 10 Серкан Юсеин 7 Парвиз Умарбаев 11 Алиун Фал 19 Александър Василев 16 Симеон Мечев 9 Бирсент Карагарен 20 Стив Фуртадо 10 Венсан Марсел 26 Амит Битон 14 Димитър Илиев 43 Джонатан Перейра Треньор Александър Томаш Петър Хубчев Резерви 71 Лукас Рейдър 12 Иван Гошев 5 Мартин Паскалев 2 Джуниет Али 6 Емил Янчев 18 Давиде Мариани 16 Лукас Салинас 77 Божидар Пенчев 11 Ивайло Димитров 99 Преслав Боруков 39 Иван Сулев
Днес в 15:15 часа е срещата сред Локомотив (Пловдив) и Берое от плейофа за 7-10 място. Мачът на " Лаута " се обрисува като един от основните в борбата за заветната 7-а позиция, която дава право на присъединяване на бараж за Лигата на конференциите. Един против различен застават точно двата тима с най-големи упоритости и най-хубави шансове да завършат на това място, тъй че дуелът ще бъде с огромен заряд.

Преди изиграването на днешния мач противниците са залепени един до различен в класирането. Локо е 7-и, а Берое е 8-и, само че и двата тима са с по 35 точки в актива си. Така че успеха през днешния ден ще е с двойна цена, а може да бъде потребна и в психическо отношение и да даде в допълнение самочувствие на спечелилия тим.
 Ивайло Димитров: Томаш е перфекционист
Ивайло Димитров: Томаш е перфекционист

" Мъри Стоилов и отборът му играят страховит футбол "

Това ще бъде втори мач за Александър Томаш отпред на Локомотив. Както е известно, той неотдавна пое тима след раздялата с Александър Тунчев. Интересното е, че Томаш дълго време бе отпред точно на Берое и познава сносно ситуацията и играчите в отбора. Това може да бъде значим коз в днешния конфликт.



В постоянния сезон двата отбора си размениха по една победа. През есента Берое завоюва с 1:0 на собствен терен, а по-късно напролет Локо се наложи с 2:0 в Пловдив. Иначе в общата статистика " Смърфовете " имат леко преимущество от 45 победи, 19 равенства и 34 загуби.

В състава на домакините няма кадрови проблеми и това е добра вест за Томаш, който ще може да пусне най-благоприятен състав. Очаква се той да заложи на Пиргов на вратата и пред него в отбрана карето Петрович, Гомис, Бидунга и Томашевич. Карагерен и Василев ще са на двете крила, а Витанов и Салинас ще движат играта в средата на терена. В офанзива пък ще си парнтират Илиев и Боруков.

В Берое ще липсва Килиън Лебон, който е със подозрения за тежка травма. Освен това Петър Хубчев към момента не счита да разчита на Давиде Мариани, защото швейцарецът дълго не е играл и не се намира в оптимална форма. Така единайсеторката се чака да е формирана от Ганев на вратата и пред него в защита Фуртадо, Юсеф, Динков и Джонатан. Мечев и Юсеин ще бъдат опорните полузащитници, а Тунгара ще извършва ролята на плеймейкър. Камара и Генов ще стартират на крилата, а офанзивата ще води Алиун Фал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР