Локомотив (Москва) допусна обрат при гостуването си на и загуби

...
Локомотив (Москва) допусна обрат при гостуването си на и загуби
Коментари Харесай

Локо приключи годината с нов звучен шамар

Локомотив (Москва) позволи поврат при гостуването си на и загуби с 2:3. влезе от пейкта и вкара победния гол за новаците в 93-ата минута. Локо завършва годината в минорно въодушевление, откакто отпадна от евротурнирите, а в РПЛ се смъкна до 8-ото място.

Крушението с 0:5 в докара до няколко промени в състава на. На вратата застана вместо капитана, а офанзивата поведе младият, който се разписа против същия противник при започване на сезона.

Химки навлезе в доста добра форма тъкмо преди зимната пауза. Тимът от столичното предградие беше в серия от 5 мача без загуба преди конфликта със " железничарите ".

Домакините подходиха нападателно и сътвориха много проблеми на отбраната на Локо. се намеси в последния миг, с цел да пресече остро центриране на, а удар на излезе в навън.

Локомотив отговори с няколко положителни офанзиви и голът не закъсня. Мурило откри с дълго подаване Лисакович, който смъкна топката за Криховяк и полският национал стреля около. Малко по-късно Химки получи дузпа за нарушаване на против Кухарчук. прати Коченков в противоположния ъгъл и изравни.
След гола Локомотив притисна противника. Лантратов направи доста положително избавяне след удар с глава на, само че в 37-ата минута нямаше по какъв начин да спре Мурило. Бразилският бранител се възползва от центриране на Криховяк и още веднъж изведе гостите напред.

След почивката също беше забавно. Кухарчук и пропуснаха положителни положения пред вратата на Локо. В 63-ата минута Дядюн се пребори за топката във въздуха и я насочи към Конате, само че Коченков сподели класа.
Треньорът на Химки пусна и Александър Долгов. В 71-ата минута двойно подаване изведе Кухарчук в наказателното поле, само че той прати топката в навън. Домакините обаче не се отхвърлиха. Пет минути преди края на постоянното време Кухарчук си откри позиция за удар и вкара за 2:2.

Това обаче не беше всичко. В добавеното време резервата Долгов беше изтърван от защитата на Локо и технично пусна топката около Коченков, носейки успеха на тима си. Успехът остави Химки на 11-о място в класирането, само че с добър задатък пред отборите, застрашени от изпадане.

Премиер Лига 19 кръг, четвъртък 17 декември  Химки 3:2краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР