"Локомотив" /Мездра/ срази като домакин "Искър“ /Роман/ с 5:2 в

...
"Локомотив" /Мездра/ срази като домакин "Искър“ /Роман/ с 5:2 в
Коментари Харесай

Локо /Мездра/ разби Искър /Роман/ с 5:2 /снимки/

"Локомотив " /Мездра/ съкруши като хазаин "Искър “ /Роман/ с 5:2 в мач от осмия кръг на шампионата в „ А “ ОФГ във Враца. Началото на срещата, играна на градския стадион "Локомотив " в Мездра стартира при изявен напън от страната на „ железничарите “, като на няколко пъти покрай попадение бяха Тихомир Найденов – Бизнеса и Николай Генов. В 37-ата минута след методична офанзива на „ железничарите “ Брайан Стоянов с акуратен шут откри оголения ляв ъгъл на вратата на гостите и откри головата сметка на „ Локомотив “.
В 40-ата минута на дуела кръстосан пас на футболистите на „ Искър “ даде опция за контраофанзива и Тихомир Найденов с топовен изстрел от към 15 метра откри мрежата зад вратаря на романчани Мирослав Илиев, покачвайки на 2:0
След почивката играчите на „ Искър “ започнаха по-често да търсят вратата на "Локо " /Мездра/, защитавана от стража Веселин Цветковски. Въпреки това, след следващ пробив по дясното крило на Брайан Стоянов и последвалото центриране, топката бе засечена от Илия Илиев, с което резултата закупи типичен тип.
Усилията на гостите за оставане в срещата доведоха до попадение във вратата на „ железничарите “, дело на Теодор Лазаров. Отговорът обаче не закъсня и след центриране в наказателното поле на гостите Брайан Стоянов с глава повиши на 4:1.
Пресата на „ железничарите “ продължи, само че след неточност в половината на „ Искър “ Цоло Петров бе изведен самичък против вратаря на „ Локомотив “. С прецизен изстрел Петров върна гол пасив и върна интригата в мача.
Юношата на „ Локомотив “ Константин Велинов направи доста положително показване и се разписа за крайното 5:2, откакто бе оставен непокрит и получи прецизен пас от Брайан Стоянов.
Треньорът на домакините Иван Георгиев – Саки поздрави играчите си и направи рекапитулация на срещата:
„ Показахме, че сме по-класният тим и поведохме с 3:0. Бях задължен да направя няколко смени, тъй като имаме проблеми с контузени играчи. За мен срещата мина добре, още повече че юношата Константин Велинов се показа на равнище. Можеше и по-изразителна да бъде успеха, само че това не е най-важното в тази ситуация “, показа Георгиев след края на срещата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР