Локомотив /Мездра/ приема новака в групата Левски 2007 /Левски/ в

...
Локомотив /Мездра/ приема новака в групата Левски 2007 /Левски/ в
Коментари Харесай

Северозападна Трета лига: Локомотив /Мездра/ приема Левски 2007 /Левски/, входът за зрители отново е свободен

Локомотив /Мездра/ приема новака в групата Левски 2007 /Левски/ в среща от следващия, пети кръг на шампионата по футбол в Северозападната Трета лига. Двубоят е в неделя, 6 септември, от 17 часa на градския стадион „ Локомотив “ в Мездра. Както и в предходните две семейства, входът за фенове е свободен.
Мачът ще бъде управителен от съдийска бригада: основен рефер - Владимир Велев от Велико Търново, с асистенти - Недялко Матанов от Велико Търново и Илиян Семов от Габрово. Четвърти арбитър е Калин Кинов от Габрово, а дежурен пратеник на Зоналния съвет на БФС - Георги Цеков от Монтана.
В идния дуел старши треньорът на мездренските „ железничари “ Николай Нинов няма да може да разчитана услугите на централния нападател Валдемар Стоянов и на вратаря Ивайло Сайков, които са отпътували в чужбина и ще се завърнат при започване на октомври. Мачът ще пропуснат също крайният защитник Явор Янков и офанзивният халф Николай Ковачев, които лекуват травми.
Добрата вест е, че контузията на централния бранител Генади Петров, която той получи предходната седмица при гостуването на Първа атомна /Козлодуй/, е отшумяла. В групата за мача се завръща и опорният халф Гроздан Илиев, който пропусна последната среща заради наказване.
В миналите четири кръга гостите от гр. Левски имат едно тъждество и две загуби, до момента в който ОФК Локомотив записа една победа и две загуби. И двата тима са с мач по-малко.
В останалите срещи от кръга противници са: Ботев II /Враца/ - Левски 2020 /Лом/, Вихър /Славяново/ - ОФК Спартак /Плевен/, Пещера /Галата/ - Първа атомна /Козлодуй/, Локомотив 1927 /Дряново/ - Севлиево /Севлиево/, Партизан /Червен бряг/ - ОФК Павликени, Дреновец - Академик /Свищов/, Янтра /Полски Тръмбеш/ - ОФК Трявна и Етър ВТ II /Велико Търново/ - ОФК Бдин 1923 /Видин/.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР