Локо София и Славия се изправят един срещу друг в

...
Локо София и Славия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

ВРЕМЕ ЗА ДЕРБИ: Локо посреща Славия в Надежда отново след 9 години

Локо София и Славия се изправят един против различен в дребното столично дерби от 24-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „ Локомотив “ започва в 17,30 часа. Мачът се обрисува като генерална подготовка преди срещата сред двата отбора от ¼-финалите за Купата на България при започване на месец април.

Столичните „ железничари “ реализираха първата си победа за годината едвам в последния кръг против Спартак Варна, само че към момента имат теоретични шансове за топ 6, като изостават на седем точки от тази цел. Това ще бъде първи мач за състезание за отбора против Славия в „ Надежда “ от 9 години насам.

Наказан е Антонио Вутов, до момента в който Мики Орачев е все по-близо до завръщане, само че също отпада от сметките за дуела. Селсо Рапосо обаче се завръща и ще бъде разполагаем на треньора Станислав Генчев.

В последния си мач Славия съумя да надвие Арда вкъщи, с цел да прекъсне серията от три следващи загуби. Проблем за „ белите “ обаче си остават гостуванията, откакто отборът има шест загуби в последните си седем мача на открито. Отборът на Златомир Загорчич е и без гол в посещение на Локо София в последните три мача посред им. Велко Йеленкович е назад в състава след изтърпяно наказване и ще бъде на линия за днешния конфликт. Контузени са Дарко Тасевски и Иван Минчев.

Двубоят ще бъде управителен от Красен Георгиев с помощници Христо Хаджийски и Красимир Атанасов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР