Локо (Пд) трябва на всяка цена да спечели следващите два

...
Локо (Пд) трябва на всяка цена да спечели следващите два
Коментари Харесай

Александър Томаш провел важен разговор с футболистите си

Локо (Пд) би трябвало непременно да завоюва идващите два мача до паузата за националните тимове. Това е декларирал в съблекалнята пред своите футболисти наставникът на " черно-белите " Александър Томаш.

Специалистът е провел диалог с играчите във връзка семейството на Берое и идното след седмица градско дерби с Ботев (Пд), което ще се играе на подготвителната база в " Коматево ".

" Това не са просто мачове за шест точки. Това са борби на достойнството в мачове с по-особен заряд и значение. В тях се вижда характерът на един тим и те раждат водачи ", са били част от думите на Томаш.

" Ние ще се борим до дъно за четвъртото място. Знаем какъв брой е мъчно да го задържим, само че сме длъжни да го създадем. Минаваме през сложни моменти, само че нашата цел е класиране в Европа и ще я преследваме. Лесно е да се оправдаваме и да търсим аргументи, само че това е симптом на уязвимост. Ние ще намерим метод. Длъжни сме да го създадем и поради нашите почитатели. Знам, че можем, в случай че всички имаме вяра и бъдем дружно ", сбит бе Томаш пред " Тема Спорт ".

Специалистът няма контузени играчи, а след наказване се завръща Йосип Томашевич. Това ще разреши на наставника да се завърне към желаната скица 4-2-3-1. В Локо Пд настроението е приповдигнато, откакто отборът победи Локо София с 1:0 и приключи 1:1 с ЦСКА на " Българска войска ", а шефовете изплатиха забавените хонорари на футболистите.
 И Локомотив (Пд) се включва в борбата за Чебрайлс Макрецкис
И Локомотив (Пд) се включва в борбата за Чебрайлс Макрецкис

В радара на " смърфовете " е и Мартин Ачков от Септември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР