Локо (Пд) е на път да осъществи трансферен удар с

...
Локо (Пд) е на път да осъществи трансферен удар с
Коментари Харесай

Локо с трансферен удар

Локо (Пд) е на път да реализира трансферен удар с привличането на гвинейския национал Мохамед Калил Траоре, разбра " Тема Спорт ". Според източници от " Лаута " управлението на смърфовете към този момент е постигнало единодушие по всички точки на контракта и сега тече процедурата по издаване на работна виза на играча, след което той ще се причисли към отбора, воден от Александър Томаш.

Траоре е роден на 9 юли 2000 година. Висок е 187 см и мощният му крайник е десният. През миналата акция той носи екипа на израелския Апоел Тел Авив, като изиграва 16 мача, в които получава 5 жълти картона. Бранителят дебютира за националния тим на своята татковина през януари предходната година и от този момент е записал шест участия в публични мачове. Траоре ще бъде третото ново попълнение на пловдивчани, откакто с отбора към този момент подписаха Пиер Зебли от Царско село и Георги Каракашев от Хебър.
 Ясни са противниците на Локомотив (Пловдив) за контролите на лагера в Банско
Ясни са противниците на Локомотив (Пловдив) за контролите на лагера в Банско

" Черно-белите " ще изиграят четири инспекции

Спортно-техническият щаб на Локо (Пд) продължава да работи в посока укрепване на отбраната на отбора. В тази връзка смърфовете са набелязали бразилски десен бек, който се подвизава в елита на Португалия. Играчът и сътрудникът му към този момент са провели диалози с управлението на пловдивския отбор, като са останали впечатлени от концепциите на Александър Томаш и са изявили предпочитание за сходен трансфер. Според близки на наставника футболистът е приел препоръчаните му персонални условия и остава да се уточнят дребни елементи в договора. Ако и този трансфер бъде приключен сполучливо, то селекцията на Локо (Пд) в отбранителен проект ще се счита за завършена.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР