Локдаун у нас би имало при увеличаване на броя на

...
Локдаун у нас би имало при увеличаване на броя на
Коментари Харесай

Дончев: Локдаун у нас би имало при увеличаване на броя на заразените и на смъртността

Локдаун у нас би имало при увеличение на броя на инфектираните и на смъртността. Държавата съумя да огромна степен да реорганизира болничната система. Правителството съумява да ръководи коронакризата, доколкото тя може да бъде ръководена. Има редица доказателства за това. Колкото до потенциала на другите политически сили да ръководят каквото и да било, това непрестанно е под въпрос. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев пред Българска национална телевизия.

" Изключително деликатно следим и какво вършат другите страни, Има огромни разлики с ограниченията, които бяха взимани през пролетта като цялостен локдаун. Сега страните подхващат изборни ограничения или локализирани, като се пробват да минат с най-малко стопански вреди през това затруднение. Опитваме се да вършим същото - нагледно казано да се движим по ръба на бръснача. Дали има спомагателни други ограничения, които могат да бъдат взети - да. Ескалиращи ограничения, повишение на контрола. Но считаме, че най-малко към сегашен ден няма потребност те да бъдат предприемани, само че при нужда ще бъдат подхванати ", добави той.

" Вече не се слага въпроса за апарати и защитни средства. Сега сме доста по-подготвени спрямо преди няколко месеца ", убеден е вицепремиерът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР