Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици. Toва заяви

...
Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици. Toва заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов би въвел тотален локдаун и ваксинация за рисковите групи

Локдаун трябваше да вкарат още преди 2 седмици. Toва съобщи някогашният министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гласоподаватели в Хаджидимово, Гоце Делчев по време на онлайн лъчение от неговата фейсбук страница. 

Той уточни, че лечебните заведения са претъпкани, лекарите не получават пари. Не вкарват съответни ограничения, това наскърбява един лекар. Става въпрос за доста човешки животи. Дадохме им модел, не желаят да го употребяват, уточни някогашният министър председател.
 Да,България: Борисов да каже на ДАНС и прокуратурата кои са “четиримата контрольори ” на машинния избор " Да,България ": Борисов да каже на ДАНС и прокуратурата кои са “четиримата контрольори ” на машинния избор
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов през днешния ден съобщи, че “софтуерът и цялата скица по машинното гласоподаване се управлява от 4 души от “Д...

По думите му не престават да философстват какво би трябвало да се направи. Те са нерешителни, слаби и лъжливи хора. Световната процедура го потвърди - има ли доста инфектирани, то би трябвало да има и локдаун, уточни Борисов. 

Според него доста човешки животи тежат на съвестта на Кацаров, а през днешния ден го гледах по какъв начин този дребен изплашен човек се оправдава. " Абе, Стойчо, по какъв начин ние сме управлявали тогава, бе брат? Как когато ти си приказвал нелепости и с Радев блокирахте всяко наше деяние ние управлявахме рецесията?, обърна се задочно Борисов към служебния здравен министър. 

Той посочи, че хората измират в този момент и всичко това е на ваш тил. Господ връща всичко, а вие преди горихте маски. Излъгаха хората със зеления документ. Какво значение има, че през днешния ден си имунизиран, ти след месец ще си предпазен ", сподели Борисов във връзка утринното изявление на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

" Аз бих въвел цялостен локдаун и наложителна имунизация за рисковите групи. Аз знам какъв брой нощи не съм спал, когато като министър председател виждах данните за умрелите. Нека в този момент да създадем пестник и да излезем дружно. Една дума няма да каже Кацаров, а тоя непрокопсаник отиде и ме даде на прокурор за имунизациите ", ядоса се Борисов на дейностите на Стойчо Кацаров. 

" Аз когато взимах тежки решения Радев ми се подиграваше от Шипка, че няма ковид. Те ламтят единствено за постове, а за човешкия живот не им пука. Сега лъжат и родителите за близалките-тестове за деца. Нали, в случай че има болно дете на опашката, където би трябвало да го тестват, то ще би трябвало да бъде карантинирано. Ами другите? ", попита някогашният министър председател.
 Няма злоупотреби при Хемус, избавят потъващия Радев Су, отсече Борисов Няма злоупотреби при " Хемус ", избавят потъващия " Радев Су ", отсече Борисов
Това е опит за избавление на потъващия " Радев Су ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява разкритията на служебния кабинет за злоуп...

Според Борисов не става въпрос за спор или кой ще излезе по-голям пехливанин или елементарен. Какво ще ми каже Радев на спор? Какви бяха цените на тока 11 години и какви са в този момент? Какви ограничения за бизнеса и помощи дадохме ние и какво има в този момент? Бизнесът в този момент изнемогва! Дадохме им модел, а те не желаят да го следват ", съобщи водачът на ГЕРБ в отговор чака ли спор с Румен Радев.

Той попита хората какъв брой са поскъпнали дървата и раздаде подписи. Призова ги да се имунизират. 70 % като минат към този момент ще е друго. Всеки ден медиите дават информация каква е обстановката в Германия, Америка и в другите страни, сподели още Бойко Борисов.

" Тъкмо реша да се пенсионирам и аз и... те отново ни връщат ", показа той на собствен симпатизант, който сподели, че към този момент е пенсионер.

По думите на Борисов не престават да си назначават свои хора, а има още малко време до изборите. " Къде е неприятното откакто мине изборът от ЦИК да преброят листовете. Единственият риск, от който те се опасяват, е да не съвпаднат резултатите от софтуера и квитанциите. Да им излезе далаверата - поради това пищят в този момент по този начин ", сподели Борисов във връзка решението на ЦИК да броят разписките и недоволството от страна на така наречен " протестни партии ". 

 Борисов се оправдава за изтеклите ваксини: Ние единствено казахме, че срокът е продължен Борисов се оправдава за " изтеклите ваксини ": Ние единствено казахме, че срокът е продължен
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с първи коментар за сигнала на Стойчо Кацаров против него, в който се твърди, че някогашният министър председател ра...

Още:  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР