Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море.

...
Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море.
Коментари Харесай

Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море

Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море. Това сподели за Българска национална телевизия командирът на военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов. Операцията по издирването му ще бъде обновена, когато времето разреши.
Търсенето на на самолета е прекратено поради неприятното време и вълнението, което основава съществени механически проблеми акцентира министър Панайотов. А Военноморските сили са подготвени да я възобновят при първа опция.
 Търсенето на „ черната кутия “ от падналия изтребител продължава пети ден Търсенето на „ черната кутия “ от падналия изтребител продължава пети ден
Операцията на Военноморските сили по търсене на „ черната кутия “ на падналия на 9-ти юни в Черно море аероплан МиГ-29 продъ...
" Уредите на кораба, които работят, с цел да открият черната кутия, излъчват сигнали към морското дъно, когато се клати кораба, този сигнал не може да бъде ориентиран там, където й се желае. Трябва да се изчака да се оправи времето ", сподели служебният министър на защитата.
Управляваният от майор Валентин Терзиев МиГ-29 изчезна от радарите в 0,45 часа на 9 юни. По обед дронове откриха петна от керосин и масло в морето на 11 км югоизточно от Шабла. На мястото изпратените кораби на Военноморски сили откриха предмети от изтребителя. Всички планови полети на бойната ни авиация бяха спрени до изясняване на случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР