Логото е лицето на всяка компания, ето защо то трябва

...
Логото е лицето на всяка компания, ето защо то трябва
Коментари Харесай

Скритите послания в логата на известни компании

Логото е лицето на всяка компания, ето за какво то би трябвало да е добре изглеждащо, само че и да носи някакво обръщение, което да е обвързвано с компанията.

 Добре познати знаци и тяхното значение
Добре познати знаци и тяхното значение

Колко от тях знаете

Paramount Pictures

 Снимка 345323

Виждаме логото на компанията при започване на всеки филм, които е продуциран от нея, само че какво ли значи и от кое място идва? Paramount Pictures е учредена през далечната 1912 година от Уилям Ходкинсън. Именно той е основал логото, върху салфетка. А планината доста наподобява на Ben Lomond, която се намира в щата Юта, където е израснал Ходкинсън. Звездите, които виждаме са били 24, като са символизирали първите артисти, които са подписали контракти с Paramount. С течение на времето са отпаднали две и през днешния ден над планинския връх се извисяват 22.


Снимат филм за Пол Уокър

Който ще наблюдава най-важните моменти от живота на артиста

Domino`s Pizza

 Снимка 345325

Любителите на пица сигурно са опитвали тези на Domino`s и не можем да ги съдим. Логото им наподобява много семпло, само че има заложено обръщение в себе си. Става въпрос за белите точки. Тази в алената част символизира първия ресторант на пицарията, а другите две - втория. Първоначалният проект е бил в синьото каре да се появява точка за всеки ресторант, който веригата отваря, само че това се оказва невероятно. А повода е доста елементарна - няма по какъв начин да се съберат, тъй като Domino`s са втората най-голяма верига за пици в Съединени американски щати, като имат заведения за хранене по целия свят. Логото, което познаваме през днешния ден, е основано през 2012 година

Cisco

 Снимка 345342

 Топ 100 на световните софтуерни водачи
Кои са водачите в софтуерния бранш

Класацията на Thomson Reuters

Cisco e един от водачите в софтуерния бранш и това си проличава и в логото им. Чертичките, които наподобяват електромагнитен сигнал, не са ситуирани инцидентно по този метод. Те символизират моста " Голдън гейт ", който се намира наоколо до централата на компанията в Сан Хосе, съгласно BrightSide.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР