Логопедите на изчезналия Сашко от Перник са изготвили анализ на

...
Логопедите на изчезналия Сашко от Перник са изготвили анализ на
Коментари Харесай

Търсенето продължава! Специалисти, работили със Сашко, направиха анализ на поведението му

Логопедите на изчезналия Сашко от Перник са изготвили разбор на държанието му. Те споделят техни впечателения въз основата работата с детето.


Проверихме сигнал от бащата на Сашко, екстрасенс му споделил къде е


Вижте го:

Мнението, което ще изразим, е въз основата на работата ни със Сашо по време на визитите му при екипа от логопеди, които работят с него в продължение на една година. Той е извънредно витално и лъчезарно дете, което не се опасява от хората. В огромна част от случаите даже търси внимание, обича извънредно доста да прегръща хората, които познава и са от обкръжението му. По отношение на езиковото и говорното му развиване може да се каже, че Сашо има ехолалична тирада, която се показва в повтаряне на обособени думи или част от изречение, което е чул. Отговаря на обикновени въпроси с една дума. В някои случаи е допустимо при задаване на въпрос „ по какъв начин се казваш “ да отговори „ Сашо “. Обича да слуша музика и тя го успокоява. Не е нападателен и не демонстрира автоагресия.

В процеса на работата сме следили случаи, в които при съществуване на храна и някаква напитка наоколо до него прави опит да я вземе, да изяде или изпие. По данни от околните е независим във връзка с хранене и самообслужване.

Сашо е самоуверено дете, което не се опасява от тъмното и даже в някои от случаите по време на осъществяване на лечението е изключвал лампата и това даже не го е впечатлявало. Обича реда и не би се изплашил от непознати. В някои от обстановките може въобще да не обърне внимание на хора към него. Дори и да забележи хора към себе си, не би бил нападателен и не би тръгнал да бяга.

Невинаги реагира на името си, в множеството случаи реагира единствено на познати лица. Реагира на шумове, само че е мъчно да се планува какво би направил в обстановка, при която е изложен на доста мощно звуково дразнение.

Това са усещанията ни въз основата на извършената логопедична терапия и няма по какъв начин да предположим какво би направил, в случай че е подложен в по-стресова обстановка. Силно завързан е към баба му и татко му, които са ангажирани с развъждането му.

Нямаме визия по какъв начин би реагирал в действителна среда, тъй като лечението се организира единствено и само в логопедичните кабинети. ", пишат те представени от Нова тв.

Водолази и през днешния ден не откриха 12-годишния Александър в или край водите на езерата до пернишкия квартал " Калкас ", заяви кметът на региона Надка Павлова. Вчера са били претърсени четири водоема, през днешния ден - още три. Няма повече езера в кв. " Калкас ", сподели Павлова. (Кв. " Калкас " е ситуиран в подножието на Голо бърдо).

Претърсването им стартира по съмнение, че момчето, тъй като обича вода, може да е попаднало там. Освен това Александър е издирван и в изоставени постройки в квартала, и в околните гори.

Продължават да идват доброволци, които се причисляват в издирването на Александър. Периметърът на търсене през днешния ден е надхвърлил 20 км, споделиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР