Logitech G FITS са първите персонално пасващи тапи за геймъри(снимка:

...
Коментари Харесай

Logitech G FITS – тези геймърски слушалки-тапи пасват на всяко ухо


Logitech G FITS са „ първите персонално пасващи тапи за геймъри ”
(снимка: Logitech)

Logitech G, марка на Logitech за геймърски технологии, разгласи първите си слушалки-тапи за игри. Моделите Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds пасват на всяко ухо, с помощта на патентованата технология Lightform.

Снабдени с Lightspeed и Bluetooth безжична връзка, Logitech G FITS дават аудио прекарване за играчи на PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства. Това са „ първите персонално пасващи тапи за геймъри ”, акцентират от компанията.

Само с натискане на бутон технологията Lightform ще обезпечи на геймърите слушалка, която се образува съвършено по отношение на ухото. В композиция с безжичната технология Lightspeed потребителите получават безжични слушалки с същинско прекарване от геймърски клас, споделят от швейцарския бранд.

Logitech G FITS са първите слушалки-тапи, които оферират безжична Lightspeed връзка от професионален клас, с висок клас звуково показване, постоянен сигнал и дълъг живот на батерията. Играчите могат да се свържат чрез Lightspeed USB адаптер към техния PC, Mac, PlayStation 5 и PlayStation 4, обвързвана към докинг станция Nintendo Switch и Android устройства посредством USB-A или USB-C.

С до седем часа време за слушане и спомагателни осем часа заряд в кутийката в режим Lightspeed, потребителите могат да играят, да слушат музика и да гледат филми през целия ден. При свързване посредством Bluetooth те могат да слушат до 10 часа с спомагателни 12 часа от кутията за предпазване.

Както отпечатъците, по този начин и ушите на всеки човек са неповторими. Повечето слушалки-тапи идват в няколко авансово открити размера и е съвсем невероятно те да паснат съвършено. С Logitech G FITS и патентованата Lightform технология геймърите могат да получат контурирано, персонално пасване за 60 секунди.

Logitech G FITS обезпечават аудио преживяване с PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства
(снимка: Logitech)

При потребление на Lightform и мобилното приложение на Logitech G FITS ще се включат няколко вградени светодиода, които ще втвърдят крайните повърхности от гел, с цел да паснат на контура на всяко ухо. Персоналната технология за образуване обезпечава удобно и несъмнено носене, понижава до най-малко риска от рухване и основава „ запечатано ” прилепване, което блокира външния звук и дава най-хубавия в класа резултат на уединяване.

Елегантният дизайн на слушалките във форма на капсула е разполагаем в два цвята: черен или бял, с цел да подхожда на всеки жанр. С показване на геймърско равнище и включени нововъведения, G FITS са „ същински безжично ” (true wireless) предложение за играчи, които избират свободата и съвършеното пасване.

В допълнение към комфорта, прилягането и пасивната шумоизолация на Logitech G FITS обезпечават пълноспектърен, топъл и подробен тон с бездънен и внезапен бас. С приложението Logitech G FITS геймърите могат да достъпят настройките на еквилайзера, които са усъвършенствани за FPS или RPG игри, музика, подкасти, укрепване на басите и други – или сами да настроят точно свои лични желания.

За ясна връзка в игрите всяка слушалка разполага с два вградени beamforming микрофона. При игра с другари или стрийминг всичко, което споделя играча, звучи високо и ясно.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds ще са налични на LogitechG.com и в комерсиалните вериги през февруари на целесъобразна последна цена от 500 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР