Логиката на действията на САЩ е необходимостта от незабавно премахване

...
Логиката на действията на САЩ е необходимостта от незабавно премахване
Коментари Харесай

Лавров: Логиката на действията на САЩ е необходимостта от „елиминиране на бунтовника“ в лицето на Русия

Логиката на дейностите на Съединени американски щати е нуждата от " неотложно унищожаване на бунтовника " в лицето на Русия. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за предаването „ Голямата игра “, оповестяват съветски медии.

„ Разчитам на оценките на доста мои другари, които доста деликатно наблюдават еволюцията на американската позиция, изобщо дейностите на груповия Запад. Логиката, която те виждат в дейностите на американците, е следната: в този момент би трябвало неотложно да отстраняваме бунтовника - Русия, която се осмели да премине ", сподели още Лавров.

Министърът означи, че тази логичност на дейностите на Запада може да се приложи и към други страни: „ Ако някоя друга страна би защитила ползите си по този метод – уверено, твърдо – сигурен съм, че и Западът ще вдигне оръжие против нея. ”

Той акцентира, че сходна логичност на деяние във всеки случай към този момент е предизвикала „ доста изчерпателен развой на мислене в множеството страни “.

„ Всяка уважаваща себе си страна, която желае да живее въз основата на своите обичаи, с почитание към своята история, към своите предшественици и разчитайки на своите национални ползи, несъмнено, в този момент ще последва нашия образец, който ние даваме, търсейки суверенитет в основни области “, разяснява Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР