Логиката е, че като председател на КЕВР трябва да се

...
Логиката е, че като председател на КЕВР трябва да се
Коментари Харесай

Рашков трябвало да замита швейцарски следи в горивата

Логиката е, че като ръководител на КЕВР би трябвало да се върне Иван Иванов . Това съобщи пред БиТиВи някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Делян Добрев след решението на.

По думите му подобен абсурден избор с началник на КЕВР у нас в никакъв случай не е имало - първо да се избере индивидът и след това да се промени Законът за енергетиката. Станислав Тодоров не дава отговор и на новите условия за ръководител на КЕВР , уточни Добрев.

Станислав Тодоров не покрива критерия за опит в енергетиката, разкритикува Делян Добрев.

Според него на " Продължаваме промяната " им е необходим вътрешния министър Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ, с цел да замете швейцарските следи и покупко-продажби за горивата .

Припомняме, че при разпадането на четворната коалиция от кабинета Петков, от " Продължаваме промяната " показаха като главен тест за бъдещо болшинство назначението на . Те упорстваха за това и до преди няколко дни, когато в думите на Кирил Петков се видя и известно оттегляне от фигурата на Бойко Рашков. Тогава министър председателят в оставка настоя за приемане на новия закон за КПКОНПИ на второ четене .
 Тестът за държавно управление на Политическа партия - Антикорупционният закон и на второ четене
Тестът за държавно управление на Политическа партия - Антикорупционният закон и на второ четене

Кирил Петков се наслушал на думи, желае действия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР