Логично, наставникът на Шави Ернандес, не бе ентусиазиран след .

...
Логично, наставникът на Шави Ернандес, не бе ентусиазиран след .
Коментари Харесай

След загубата: Шави обяви настъпването на повратна точка в Барса

Логично, наставникът на Шави Ернандес, не бе въодушевен след . Треньорът на каталунците обаче съобщи на конференцията си след срещата, че футболистите му са били по-добри от тези на противника:
" Мисля, че бяхме по-добри от Реал Мадрид във връзка с игра и доминация. Поехме доста риск, а не знаехме по какъв начин да направляваме преходите и това е методът да се борим. В последна сметка контролирахме мача и в случай че хвърлите монета и тя уточни ези, никой нямаше да каже нищо, само че в този момент уточни тура ", съобщи метафизичен Шави пред " Movistar ".
" Можем да се гордеем, тъй като се борихме против тях и това е стъпка напред, макар резултата. На прав път сме и това беше повратна точка, не във връзка с резултата, а във връзка с чувствата и играта ".
" Веднага откакто взимахме топката, трябваше да сложим още един човек в средата на терена, с цел да господства и управлява, явно поемайки доста огромен риск, само че ние сме Барса и би трябвало да поемаме опасности и да се учим, с цел да можем да вървим с високо вдигната глава ", добави Шави Ернандес.
* Прочетете и какво сподели неговият сътрудник от другата страна - Карло Анчелоти!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР