Логично е понякога да имаме различни възгледи с президента по

...
Логично е понякога да имаме различни възгледи с президента по
Коментари Харесай

Проблем в Скопие: Заев и Пендаровски разединени за етническа принадлежност в личните карти

Логично е от време на време да имаме разнообразни възгледи с президента по някои въпроси, макар че имаме вяра в едни и същи полезности. Добре е президентът, в случай че болшинството реши и одобри закона, да подпише указа.
Това съобщи, разяснявайки изказването на президента Стево Пендаровски, че не е склонен с предлагането за включване на етническа принадлежност в персоналната карта, съобщи БНР.
 Северна Македония ни се зъби, тъй като Сърбия подстрекава Северна Македония ни се зъби, тъй като Сърбия подстрекава
Караниците ни по исторически тематики с братята от Северна Македония явно няма да завършат с хепиенд. Поредното съвещание на експертнат...
„ Внимателно прочетох изявлението на президента Стево Пендаровски, че ще почете, в случай че болшинството реши и одобри закона, той да подпише указа. Понякога ние, които имаме вяра в едни и същи полезности, имаме разлики по някои аспекти и това е доста разумно. ” Заев добави, че още на първата си среща с Пендаровски двамата ще обсъдят въпроса.
Вчера в изявление за портала MКД.мk. съобщи, че не е склонен с предлагането за включване на етническа принадлежност в персоналните карти, като уточни, че няма сходен образец в света, само че няма съществени причини за неподписване на сходен декрет, в случай че законът бъде признат в Народното събрание. Премиерът напомни, че политическата партия " Беса " даде и аргументира законовото предложение през 2019 година, когато бяха признати конституционните промени и че става въпрос за задължения сред партиите в ръководещата коалиция.
По думите на македонския министър председател подготвяната стъпка е в духа на Договора от Преспа и в една „ многоетническа страна, когато по-малките етнически общности са мощни, не би трябвало да мълчим. ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР