Логично е ние, като народни представители да реформираме системата, за

...
Логично е ние, като народни представители да реформираме системата, за
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Отдавна всички искаме оставката на главния прокурор и той трябва да я подаде

Логично е ние, като народни представители да реформираме системата, с цел да не позволяваме тези игри на въздействие и обединение на трите управляващи. Предстои да забележим какво ще каже тази вечер основният прокурор, само че каквото и да каже, той би трябвало да е в историята рано или късно. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Станислав Балабанов от „ ИТН ".

„ Ние като вас сега сме фенове на това, което се случва като борба на въздействие в правосъдната власт ", съобщи Балабанов.

По думите му като български жители от дълго време всички желаеме оставката на основния прокурор и той би трябвало да я подаде.

„ От друга страна, ние не можем да се месим в тази война в правосъдната власт и ще забележим какъв ще е резултатът. Всички български жители са разбрали какъв е Бойко Борисов и са протестирали против него. Логично е той да си подаде имунитета. Знаем какъв документален лъжец е Кирил Петков, тъй като това беше потвърдено от дълго време във връзка с двойното му поданство ", добави още Балабанов.

„ Какъв ще бъде крайният резултат от всичко това следва да разберем, само че е разумно те като политически показани партии да търсят пътя в действителност да реформират тази система, с цел да не позволяват тези игри на въздействие повече и това обединение на изпълнителна, законодателна и правосъдна власт в едно. Така че следва да забележим като фенове какво ще каже тази вечер основният прокурор, само че каквото и да каже, той би трябвало да е в историята рано или късно ", разяснява Балабанов.

Очаква се през днешния ден основният прокурор Иван Гешев да направи послание към нацията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР