Логично е Има такъв народ да има разговори с Демократична

...
Логично е Има такъв народ да има разговори с Демократична
Коментари Харесай

Има такъв народ няма да преговаря с Демократична България и Изправи се! Мутри вън!

Логично е " ИТН " да има диалози с " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! ", сподели зам.-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов на конференция. " Ние още веднъж ще представим собствен план за кабинет, който в случай че бъде подсилен, ще влезе в служба, само че в случай че не бъде подсилен, се отива още веднъж към предварителни парламентарни избори ", съобщи той. По думите му отговорността остава у " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " " Ние не желаем поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", акцентира Йорданов. Той увери, че партията му ще предложи вид за кабинет напълно скоро.

Николай Василев изрече признателност на партията на Слави Трифонов " ИТН ", за оказаното му " огромно доверие " с номинирането му за министър-председател на проектокабинета си. Кандидатурата Трифонов разгласи в понеделник и отдръпна в четвъртък.

" Една от рецензиите към мен е, че не съм ново лице. Ако претендентът за министър председател беше нов, щеше да има рецензии, че няма управнически опит ", съобщи Василев на конференция през днешния ден. Той не се разграничи от предишното си в Движение за права и свободи, само че съобщи, че е афектиран от отправените обвинявания, че е " артикул на Движение за права и свободи ", тъй като е взел участие в Тройната коалиция. По думите му в този кабинет с изключение на него няма различен представител на Национална движение „Симеон Втори". " Аз съм единственият човек в България, който преди време е уволнил Делян Пеевски, сподели Василев. " Преди две десетилетия изгубих главата си в Министерството на стопанската система, тъй като се пробвах да приватизирам " Булгартабак " със западни вложители. След мен по същия метод изгубиха главите си още двама министри на стопанската система. " Булгартабак " беше платен знаете от кого, само че през днешния ден го няма, нали? Така че по тази тематика моята съвест е чиста ", посочи той.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР