Логично е да подкрепим един вот на недоверие. Това правителство

...
Логично е да подкрепим един вот на недоверие. Това правителство
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Василев е некадърен финансов министър, логично е да подкрепим един вот на недоверие

" Логично е да подкрепим един избор на съмнение. Това държавно управление не го поддържаме от основаването му “, сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

По думите му кабинетът бил заченат в грях. Йорданов уточни, че тематиката, за която се желае оставката на кабинета е мотив, а не причина. Причината била, че държавното управление в този състав не трябвало да съществува.

Той напомни, че свалили личното си държавно управление, поради финансовата политика на Асен Василев и даването на зелена светлина за старт на договарянията на Скопие за участие в Европейски Съюз. По думите на Йорданов сега страната е във финансов недостиг.

" Василев е несръчен финансов министър. Вдига корпоративният налог от 10% на 15% “, сподели Йорданов пред bTV.

По думите му ГЕРБ си знаят, че губят гласоподаватели, тъй като са в сглобка с ПП-ДБ.

" Паричните потоци към ГЕРБ и Държавно стопанско предприятие не са прекъсвали “, сподели Йорданов.

" Ваня Григорова е доста по-земен човек от Васил Терзиев. Повече схваща. Тя приказва за съответни проблеми в София. Терзиев приказва общи приказки “, уточни той във връзка за какво Има Такъв Народ поддържа Григорова на втрия тур на локалните избори.

" ИТН “ се показа доста добре на локалните избори. Факт е, че за първи път участваме на такива избори. Имаме 15 кмета чисто на Има Такъв Народ, общо 61 в локални обединения. Имаме 80 души общински съветници единствено на Има Такъв Народ, а с съдружните сътрудници са 191. Имаме и регионален град-Ловеч “, сподели Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР