Логън Клейтън призна, че първоначално се е боял дори да

...
Логън Клейтън призна, че първоначално се е боял дори да
Коментари Харесай

Шок! Фен на маратонки получи вместо кецове отрязан женски крак с вагина

Логън Клейтън призна, че в началото се е боял даже да взима секс играчката в ръце, тъй като си е мислил, че в пакета е опакован същински човешки крайник. Канадският 19-годишен студент нормално си поръчвал маратонки в интернет. В едно прелестно утро обаче пратката пристигнала по-рано от предстоящото, на което младежът изобщо не трябвало да се радва.
Когато той отворил пакета, вътре той заварил най-странната движимост, която в миналото е виждал в живота си. Ставало дума за вагина в човешко ходило с етикет с надпис USA и цена в размер на 200 $, написа Unilad.

" Мислех, че мои другари са желали да се избъзикат с мен, само че когато видях цената, съмненията по отношение на тях паднаха - прекомерно бе скъпа. И до в този момент съм в неразбиране, кой си купува такива неща ", споделя Клейтън.
Първоначално младежът се боял да извади вагината от пакета, тъй като си мислел, че там е завит същински човешки крайник. Но в последна сметка, когато се решил да извади странната движимост, той схванал, за какво цената е толкоз огромна - невероятният натурализъм на секс играчката.
" Също ме учудва, че никой не изиска от мен да платя стъпалото. Дал съм единствено два $ за доставката ", споделя още Клейтън.
Въпреки неприятния случай, Логан не има намерение да изхвърля странната изкуствена вагина или да я връща назад. Понеже той е фанатик на тематика маратонки, секс играчката в този момент краси лавицата му, на която са подредени и останалите му кецове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР