Лофтъс-Чийк наскоро се сбогува с Челси и се присъедини към

...
Лофтъс-Чийк наскоро се сбогува с Челси и се присъедини към
Коментари Харесай

Рубен Лофтъс-Чийк разкри защо напусна Челси

Лофтъс-Чийк неотдавна се сбогува с Челси и се причисли към Милан за 15 милиона паунда

Няколко високопоставени играчи на сините към този момент напуснаха „ Стамфорд Бридж “ това лято Той изясни аргументите за решението си да напусне клуба, откакто бе показан като състезател на „ росонерите “.

Английският полузащитник, който подписа четиригодишен контракт, мина на „ Сан Сиро “ за 15 милиона паунда в края на юни и се чака в Милано към него да се причисли някогашният му съотборник при Кристиан Пулишич.

27-годишният Лофтъс-Чийк признал, че е време да напусне Западен Лондон след повече от две десетилетия в клуба, защото е все по-разочарован както от неналичието на игрово време, по този начин и от позициите, на които е бил поставян.

„ Обичам клуба и почитателите, само че не се усещах удовлетворен от времето, което играех и от позициите, на които ме поставяха “, призна той по време на първата си конференция в Милан.

„ Чувствах, че имам какво да дам, само че не получавах опция за това. Чувствам се добре физически и играя в действителност добър футбол. Беше добър миг да продължа напред “, споделя още той.

Лофтъс-Чийк разцъфна по време на сезона си чартърен в Кристъл Палас през 2017-2018 година и след това получи повиквателно за тима на Гарет Саутгейт за Световната купа в Русия през лятото.

Но при завръщането си на „ Стамфорд Бридж “ полузащитникът мъчно си извоюва титулярно място, частично поради сериозна контузия на ахилеса.

Лофтъс-Чийк ще стартира новия си престой в Милан по време на предсезонното турне на тима в Съединени американски щати, където отборът от Серия А се готви да се изправи против колоси като Реал Мадрид и Барселона.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР