"Лодката на Свободата" по Дунав от Видин до Силистра, акустира

...
"Лодката на Свободата" по Дунав от Видин до Силистра, акустира
Коментари Харесай

Водачите на листи на БСП в крайдунавските градове в обща борба за промяна и възраждане на региона

"Лодката на Свободата " по Дунав от Видин до Силистра, акустира на Козлодуйския бряг. Водачът на листата на Българска социалистическа партия в Област Враца Анастас Попдимитров посрещна сътрудника си от град Монтана, Атанас Костадинов.
“Червеният лъч потегли от град Видин и ще стигне до град Силистра. Целта е да покажем, какъв брой е хубав този завършек на България и да потвърдим, че в "Дунавската тактика " има смисъл и голям капацитет. България е член на “Дунавската стратегия” и повече от 15 години нищо не се случва. Последната светла точка е в Белград. От там до Силистра нищо не се е развило; няма развиване на речния туризъм, няма места където да акустират туристи с дребни кораби или яхти. Всички виждаме какво направи за този прелестен крайдунавски район срутището ГЕРБ ", сподели Атанас Костадинов при предаване на капитанските знаци на сътрудника си от Враца.
“Убеден съм, че с капитанска шапка и с визия за бъдещето на България, ние сме подготвени и желаеме да поемем ръководството на страната, с цел да преродим освен този район. Това не е просто река или държавна граница, това е автомагистрала без дупки. Това е златна нишка, която години наред е съзнателно потапяна в тинята”, добави Анастас Попдимитров
Той даде обещание да съобщи посланието на идващия капитан - проф. Румен Гечев, който ще се качи на "Лодката на Свободата " на следващия ден от пристанището в Никопол.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР