Lloyds Banking Group, която притежава Halifax, каза, че нейното подразделение

...
Lloyds Banking Group, която притежава Halifax, каза, че нейното подразделение
Коментари Харесай

Кредиторите намаляват лихвите по ипотечните кредити, тъй като експертите прогнозират още намаления през следващите седмици

Lloyds Banking Group, която има Halifax, сподели, че нейното поделение Club Lloyds също е понижило лихвите си със същата сума.

Междувременно Leeds Building Society разгласи, че е „ решила да стартира мощно през 2024 година “, като понижи лихвените проценти в целия си ипотечен диапазон с до 0,49%.

Мат Бартъл, продуктов шеф на компанията, сподели: „ През 2023 година ипотечният пазар беше лимитирано заради продължаващия напън от възходящите разноски за живот, само че като заемодател желаеме да изиграем своята роля, с цел да се опитаме да преодолеем трудностите, пред които са изправени хората, и да помогнем на повече хора да придобият жилище. "

Средната стойност за Обединеното кралство двугодишната закрепена ипотечна рента е била 5,92% в сряда, спад от 5,93% предходния ден, съгласно данни на Moneyfacts. Той сподели, че междинният петгодишен лихвен % също е понижен до 5,53%.

Това идва на фона на упованията, че Bank of England ще понижи лихвените проценти тази година, защото инф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР